Lenovo Legion H410 Kablosuz Gaming Kulaklık 1.299 TL + 2500-500 indirim

kulaklığın ekolayzer yaptırabilecek bir yazılımı var mı acaba? acaip merak ettim deneyesim var

steelseries gg cihaz seçmiyormuydu benim aklımda öyle kalmıştı sadece SS ürünlerine yazılım kullandırttıyordu en son. universal tüm kulaklıklara lenovo menovo hepsine ayar yaptırıyorsa helal olsun SS'e

steelseries gg cihaz seçmiyormuydu benim aklımda öyle kalmıştı sadece SS ürünlerine yazılım kullandırttıyordu en son. universal tüm kulaklıklara lenovo menovo hepsine ayar yaptırıyorsa helal olsun SS'e
Tüm cihazlara yapabiliyorsun. Ben dandik 200 liralık Dark hoparlörüm ile bile yapmıştım ekolayzer ayarı o program ile , öyle söyleyeyim hocam :kekw: :kekw:

Alınır arkadaşlar bir kaç aydır kullanıyorum çok memnunum 1500e almıştım

Dip fiyatında. Yurt dışı fiyatı 60 dolar civarında amazon.com linkini de ekliyorum, keepa'da fiyat geçmişi de bu şekilde. Yorumlar olumlu. N11 2500 üzerine 500 indirim kuponu var 2 tane alınırsa tane 1050ye gelir.

100 tl bilgisayar aksesuar kuponu ile 1199 tl ye geldi teşekkürler

Konudan bağımsız, satın alıp da siparişi onaylanan/kargolanan var mı? Bende "Siparişini aldık" kısmında kaldı, normalde n11 satıcılı ürünlerde siparişten 10 dakika sonra "Siparişin hazırlanıyor" kısmına geçerdi. Fiyat hatası falan mı var acaba?

• Beğen
Reaksiyonlar: TOCA
Geri