- Bütçe
- 20000
Selamlar, yarış oyunları için direksiyon seti almaya karar verdim ve internette bu konu hakkında araştırma yaptığımda birkaç model arasında kaldım. Oynadığım ve oynamayı düşündüğüm oyunlar oyunlar Forza 4/5, ETS, F1 2025, belki Assetto Corsa.
Ayrıca euas nasıl bir satıcıdır, internette öven olduğu kadar gömen de var. Daha önce bu satıcıdan ürün alan varsa yorum yapabilir mi? Taksitle almayı düşündüğüm için Gaming Gen vs. Den alamıyorum.
- Moza R3 (ürün linki: MOZA R3 Racing Simulator Bundle Direksiyon Seti - Vatan Bilgisayar)
- PXN V10 Ultra (ürün linki: PXN - V10 Ultra Gaming Steering Wheel & Pedals, 3.2Nm Direct Drive Force Feedback, 4 Paddle Shifters, Hall Effect Pedals, 10.6-inch Racing Wheel Rim, Sim Racing Setup for PC Xbox PS4 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol)
- Logitech G29 (ürün linki: LOGITECH G G29 PS5, PS4, PS3 ve PC ile Uyumlu Driving Force Yarış Direksiyonu | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt)
- PXN VD4(ürün linki: pxn VD4 Direct Drive Sim Racing Seti 4Nm – W AS Direksiyon, PD HM Pedal, Masa Kelepçeli, PC Uyumlu - Fiyatı, Yorumları)
Ayrıca euas nasıl bir satıcıdır, internette öven olduğu kadar gömen de var. Daha önce bu satıcıdan ürün alan varsa yorum yapabilir mi? Taksitle almayı düşündüğüm için Gaming Gen vs. Den alamıyorum.