❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Şunun da fiyatı kupon ile iadre eder gibi.
1778068016199.webp

empati kul hakkı değil kusura bakmayın yurt dısı alısveriş yasagı var yönetilenler değişmiyor benim fazladan çalmadan cırpadan aldıgım mal mı gözünüze batıyor?
senin imkanın buydu bu kadarını yapabildin yönetenlerin imkanı çoktu ülkeyi soyabildi herkes yapabildiği kadarını yapıyor .benimde 200 tane alacak kadar param vardı ben neden stok yalmıyorum??

Umut Dünyası. Herkes gelicek sanıyor. Gönderirlerse 500 ürün satılsa 500bin zarar da minimum TR de bunu yapıcak satıcı yok

Hocam ben anlamıyorum sizi adam hem indirimli stok paylaşıyor 10 tane alıyorsa sanane? Hem iyilik yapıyor sen alamadın diye burda kul hakkı vesaire diyorsun anlamıyorum yani sizi.
ben kul hakkı falan demedim, git mesajlarımı düzgünce oku, konuyu açıp stoğun yarısını almanın manası yok. Neyin peşindesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ironi, olunca (!) ünlem kulanırsın böyle
tamam kanka sensin.

en az 20 kişi aldı ikişer üçer tane, stok bittiyse konuyu geç görmüşsünüzdür anlamına geliyor, sinirinizi vatan ve amazon botçularından çıkarın beyler buradan değil

hayırlısıyla kullanın kimsenin size linç edip laf ettiği falan yok saçma saçma atarlanmayın, düzgünce alsanız da insanlar faydalansa diyoruz laga luga yapıyorsunuz bedava baklava alan dayılar gibisiniz.

Şunun da fiyatı kupon ile iadre eder gibi.
Alıntıyı görüntüle
Bunlar çok vasat hocam bunun yerine almışken assur sarjlı vidalama falan almak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,787
Üyeler
194,651
Son üye
osmancanylmz
Geri