tamam kanka sizsinizArkadaşlar boş konuşmayın, konu açılmış bazı arkadaşlar 1 almış bazıları 10 almış. Site buna izin veriyor belki o 10 almasa sen alacaktın. Ben 1 tane alabildim gelirse ne ala gelmezse de yapacak bir şey yok. Teşekkürler
tamam kanka sizsinizArkadaşlar boş konuşmayın, konu açılmış bazı arkadaşlar 1 almış bazıları 10 almış. Site buna izin veriyor belki o 10 almasa sen alacaktın. Ben 1 tane alabildim gelirse ne ala gelmezse de yapacak bir şey yok. Teşekkürler
senin imkanın buydu bu kadarını yapabildin yönetenlerin imkanı çoktu ülkeyi soyabildi herkes yapabildiği kadarını yapıyor .benimde 200 tane alacak kadar param vardı ben neden stok yalmıyorum??empati kul hakkı değil kusura bakmayın yurt dısı alısveriş yasagı var yönetilenler değişmiyor benim fazladan çalmadan cırpadan aldıgım mal mı gözünüze batıyor?
ironi, olunca (!) ünlem kulanırsın böyleironiden de anlasan keşke
ben kul hakkı falan demedim, git mesajlarımı düzgünce oku, konuyu açıp stoğun yarısını almanın manası yok. Neyin peşindesinHocam ben anlamıyorum sizi adam hem indirimli stok paylaşıyor 10 tane alıyorsa sanane? Hem iyilik yapıyor sen alamadın diye burda kul hakkı vesaire diyorsun anlamıyorum yani sizi.
tamam kanka sensin.ironi, olunca (!) ünlem kulanırsın böyle
Hangi biziztamam kanka sizsiniz
Bunlar çok vasat hocam bunun yerine almışken assur sarjlı vidalama falan almak lazımŞunun da fiyatı kupon ile iadre eder gibi.
Alıntıyı görüntüleşarjlı elektrikli tornavida seti 4.2v – led işıklı usb - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni araçlar tamirat malzemeleri ürünümüzün bir parçası olan şarjlı elektrikli tornavida seti 4.2v – led işıklı, usb şarjlı, kompakt vidalama makinesi'i Temu'da .www.temu.com
ben kul hakkı falan demedim, git mesajlarımı düzgünce oku, konuyu açıp stoğun yarısını almanın manası yok. Neyin peşindesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamam kanka sensin.
dfgdgdsfgsdfghayırlısıyla kullanın kimsenin size linç edip laf ettiği falan yok saçma saçma atarlanmayın, düzgünce alsanız da insanlar faydalansa diyoruz laga luga yapıyorsunuz bedava baklava alan dayılar gibisiniz.