Neden 25?Çıkar masaya 25 milyon sana özel ellerindeki versinler
Paşa gönlüm öyle istediNeden 25?
Paşa gönlüm öyle istedi![]()
PG27UCWM satışa çıkmayacak mı ki ?@XPCX 4k 27'' pg27ucwm hayali suya düştü
Çıkacak da 5k 27'' olacak yüksek ihtimal. Gerçi 5k versiyon 120hz olacak denildi. Yani 4k 27 ve 5k 27 ayrı ayrı iki panelde olabilir.PG27UCWM satışa çıkmayacak mı ki ?
Anladım hocam o zaman ben en iyisi tekrardan PG27UCDM alıyim geri döniyim @Loky kralla monitör kardeşliğine devamkeÇıkacak da 5k 27'' olacak yüksek ihtimal. Gerçi 5k versiyon 120hz olacak denildi. Yani 4k 27 ve 5k 27 ayrı ayrı iki panelde olabilir.
İyiymiş hocam güzel ama daha Asus monitörün kendi sayfasını bile açmadı monitörün bu gidişle 2027 ocakta gelir@XPCX şimdi kontrol ettim 4k 27 ve 5k 27 olarak iki farklı panel cıkacakmıs. Pg27ucwm 4k 27'' olarak gelecek.
Bencede seneye kaldı gibi duruyor. Samsung da 5k 27 tanıttı 2025 de hala ses yok. Bunlar daha prototip örnekler 1 yıl minimum koy üstüne.İyiymiş hocam güzel ama daha Asus monitörün kendi sayfasını bile açmadı monitörün bu gidişle 2027 ocakta gelir![]()
Evet. Ama ucwm normal woled değil qd oled gibi rgb piksel düzenine sahip. Bu yüzden renk canlılığında ve homojenliktr bildiğimiz Woled'den daha iyi olacak.pg27ucdm ile ucwm arasındaki fark biri qd oled biri woled?