🔥İndirim North Bayou NB F80 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon 1049 TL

Şuan 2 kollu kullanıyorum ama haraket açısından rahat değilim 32 inch sorunsuz taşır mı? 999 ken aldım ama emin olamadım.

Şuan 2 kollu kullanıyorum ama haraket açısından rahat değilim 32 inch sorunsuz taşır mı? 999 ken aldım ama emin olamadım.
12kg taşıyor hocam bu ürünler tek kol olduğunu için 32inch takarsın, çift kollu olanlarda yan yana 27den büyük olmuyor. Ben h100 üzerinde 50cm uzatma aparatim ile 27 inch hemde ayri h100 ile olanı 34 inch monitörde dikey kullanıyorum 34inch pistonu bozuldu yenisi aldım ağırlık dengesinden dolayı ömrü kısalabilir ama kullanılıyorum

mamül geldi hemen kuruldu denendi monitör biraz ağır ama gayet sağlam duruyor ayakta. Sadece ön kısım aşağı yukarı açı ayar vidalarını biraz fazla sıktım ağırlıktan yavaş yavaş açı asağı iniyordu sağlam sıkınca sorun yok.
Monitör :

Odyssey G65B 27''

Msi g24c6 monitörümde sorunsuz kullanıyorum. Samsung g65b monitörü rahat taşır mı merak ettim bu monitör biraz arkası kalın ve ağır.

Ekler

• samsungmnt.webp
    samsungmnt.webp
    292.2 KB · Hit: 23
mamül geldi hemen kuruldu denendi monitör biraz ağır ama gayet sağlam duruyor ayakta. Sadece ön kısım aşağı yukarı açı ayar vidalarını biraz fazla sıktım ağırlıktan yavaş yavaş açı asağı iniyordu sağlam sıkınca sorun yok.
Monitör :

Odyssey G65B 27''

Benimde bugün geldi daha kuramadım işte olduğum için. Gece bende takıcam bakalım. Diğer monitörümü çok rahag taşıyor uzun zamandır kullanıyorum ama 1 kere nasıl olduysa alyanı gevşemiş monitör masaya düştü. Sert düşmedi iyiki sonra geri sıktım aylardır bir sorun yok. G65b biraz ağır umarım uzun süre sorunsuz kullanabiliriz. Belki işim bitince pcyi kapatırken monitörü masaya dayarım risk almak istemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,134
Üyeler
194,850
Son üye
Hasan.Eren
Geri