🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Nasıl aldığımı soranlara ithafen, sağlam bir kölem vardı bu işleri kontrol eden. Buna bir de satın alması için kartımı verdim ancak satın alımlarda bir türlü yetişemiyordu stoklara. Sabah uyandığımda bildirim gelmiş acil uyan, stok düştü ama manual alman lazım diye. Hemen geçtim PC başına stok bitmiş ancak sepete ürünü koyduğu için sepetteki sonrası için olan ürünler bölümünde ikinci el fiyat tanımlı iPhone duruyordu. Birkaç kez sayfayı yeniledim ürün var gözüküyor al diyorum hata veriyor falan. En son sanırım birisi alamadı ürünü o sırada ben alma onayını verdim. Bu şekilde savaşı kazandım...

Fiyat konusuna gelecek olursak. En sevdiğim kısım bu oldu. Dün siparişlerim için tanımlı kartımı limiti yükseltip kredi kartım olarak seçtim. Tanımlı yaptığınız zaman direkt seçili oluyor sipariş ekranında ve onay vermeniz yetiyor. Gece de sanki hissetmişim gibi bütün Bonus kampanyalarına katıldım. Sipariş tutarı 57303,27₺ tuttu ancak bonuslarla falan 55000 seviyesine gelmiş oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hoşbuldum hoşbuldum hocam 😂
Bizdeki köleye bi posta dayak şart oldu milletin kölesine bak..

Arkadaşlar an itibariyle iPhone 17 evime giriş yapmış bulunmakta :D Benden önce alan arkadaş kutuyu dürüm açar gibi yanlardan patlatarak açmış. Videosunu bulunca bırakacağım buraya. Neyse telefona gelecek olursak, ilk Mayıs 2026 yani bu ay açılmış ve iade edilmiş sanırım ya da edilmemiş ilk ben almışım emin olamıyorum :D Daha Mayıs 6 çünkü benden önce alıp iade edip, oradan depoya düşüp benim almam tuhaf geliyor 6 günlük süre içerisinde ama bilmiyorum tabi. Şarj döngüsü 0. Kısacası tertemiz bir telefon çıktı. Tam aldığım gün iPhone zammı gelmesi de ayrı ilginç bir kısmet oldu. Umarım sizlerin daha iyisi olur. Güzel mücadeleydi :)

Ekler

• 20260506_130458(1).webp
    20260506_130458(1).webp
    188.4 KB · Hit: 230
  • 1000102588.webp
    1000102588.webp
    187.6 KB · Hit: 231
  • 1000102589.webp
    1000102589.webp
    304.8 KB · Hit: 231
Arkadaşlar an itibariyle iPhone 17 evime giriş yapmış bulunmakta :D Benden önce alan arkadaş kutuyu dürüm açar gibi yanlardan patlatarak açmış. Videosunu bulunca bırakacağım buraya. Neyse telefona gelecek olursak, ilk Mayıs 2026 yani bu ay açılmış ve iade edilmiş sanırım ya da edilmemiş ilk ben almışım emin olamıyorum :D Daha Mayıs 6 çünkü benden önce alıp iade edip, oradan depoya düşüp benim almam tuhaf geliyor 6 günlük süre içerisinde ama bilmiyorum tabi. Şarj döngüsü 0. Kısacası tertemiz bir telefon çıktı. Tam aldığım gün iPhone zammı gelmesi de ayrı ilginç bir kısmet oldu. Umarım sizlerin daha iyisi olur. Güzel mücadeleydi :)
Hayırlı olsun. Ne kadara almış oldunuz?

Cidden 6 gün içinde birisi alıp sonra iade olup size gelmesi epey kısa süre

organize kötülük işte hocam satın alıp iade eden tayfa telefonu satın alamamışlar senden önce hayırlı olsun size hocam ama gerçekten sıkıntılı bir durum sistemin bu denli istismar edilmesi size demiyorum sakın yanlış anlamayın.

Videosunu ben buldum sen zahmet etme, hayırlı olsun ayrıca.

asus rog pelta alan var mı gecenki nakit indirimi vb nasıl bi kulaklıktır kullanan varsa aydınlatabilir mi

bu yeni zamlar ile birlikte depodan iPhone 17 almanin bir anlami kalmiyor gibi. resmi satis fiyati 78 bandindayken 73-74’e gidiyordu Amazon’da. depo ortalama 57303 lira belirtiyordu. resmi satis 85 olduguna gore onun da ortalama fiyati 65 civarina gelir artik. depo urunune 65 vermek, bilemedim o yuzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,919
Üyeler
194,738
Son üye
AlpKsptsn
Geri