DJI Mini 3 Fly More Combo 24.399TL ÇÖKMELİK !!!!

Hocam bu civarlara düşerse bana atar mısınız, reklamcıyım almam lazım
hocam düşse de talep çok anında yiyorlar. ben bile almadım ihtiyaçı olan gitsin diye
yarına fiyat değişmez. bi vatan mağazasına git yoksa bile getirirler. ödeme yap sen

venim olduğum yerdeki mağazalarda var gözüküyor alsammı acaba kart ile 1 aya elden çıkar mı

hocam düşse de talep çok anında yiyorlar. ben bile almadım ihtiyaçı olan gitsin diye
yarına fiyat değişmez. bi vatan mağazasına git yoksa bile getirirler. ödeme yap sen
Tamamdıe hocam bakayım sabahtan
ama düz modeli 13 e falan düşerse daha iyi olur benim için

Tamamdıe hocam bakayım sabahtan
sabah fiyat kontrol et aynıysa vatan mağaza açılış saatinde git. ne olur, ne olmaz. garantiye al işi. ellerinde yoksa bile ödemesini alıp , diğer şehirlerde mağazadan ürünü getirirler. seni ürün teslimi için ararlar.

wp kanalları var. telegramda varlar mı bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kartla al, sonra satarsın. dji ürünler alınıyor alıcısı var. 2.el parasına bile daha fazla yazannlar olmuş
bi umut ikinci el bölümüne koydum ilana yarına kadar satılır belki.🥲

Stok geldi. 2k paraf para ile 23k 4 taksit aldım. Konu sahibine teşekkürler.
Merak edenlere: yanına 1k lık fön makinesi ekledim.

farklı tarz ve jenerasyon ama neo 2 bence bundan daha mantıklı. çok yönlü. kamerasıda daha iyidir. tek kullanım farkı bi tık daha geniş açı kamera. mini serilerinde kamera daha dar oluyor mm olarak. alacak olsam neo 2 alırdım. kumandaya bile gerek yok. telefon ve üzerindeki kontrollerle iş görür . ne kadar taşınabilirse o kadar fazla kullanırsınız arkadaşalar bu aletleri. bi yerden sonra kim uğraşcak onla diyorsunuz çünkü

Hiç aklımda yokken satın aldım. :)

Beyler bunu günlük hayatta nasıl kullanıyorsunuz
hobisel olarak. dağa taşa bayıra bi yere gezmeye gidersem etrafı çekeyim diye alınır üç beş kullanımdan sonra kenara atılır yada sahibindene konulur. iş yapmıyorsanız veya içerik üretmiyorsanız düzenli kullanım zor. belki neo ve avata serisiyle keyfi olarak. uçurabilirsin fazlaca manuel mod vs

stok bitti anlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,993
Üyeler
194,772
Son üye
AlperShal
Geri