1Kg komagene çiğköfte 495tl

Kupon kodu SEPET

Ekler

• 1000026748.webp
    1000026748.webp
    66.8 KB · Hit: 91
Bol baharatlı bulgur , mide rahatsızlığıniz var tavsiye etmem. Dedikleri gibi bunun yerine proteine yönelmek daha faydalı

Bulgur ve isot harmanına 500 kaat ne güzel dünya ya.

geçen sene neredeyse her ayın 15'inde 1,5 kg alıyordum sonra baktım her ay zam geliyor çiğ köfte yiyeceğime fırında köfte yerim deyip almayı bıraktım

Migros'ta basic meze fiyatları bile absürt ve çiğköfte ağır olan içecekler yanında baskın tadıyla kurtarır bir meze fiyat performansına sahip. Yaygınlığı sebebiyle de her an ulaşılabilir. Çiğ köfteye haksızlık etmeyin... :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Dışardakiler gibi olmuyor. Pek çok tarif denedim
Biftekli noodle baharatı at içine, bu baharatın içinde genelde monosodyum glutomat bulunuyor. Tadına baktığın anda ne demek istediğimi anlayacaksın :D veya yapacağın miktara göre biraz et bulyon sıcak suda eritip kat. Bayıla bayıla yersin :D

1 kilo çiğköftede 1kg bulgur bile zaten yok hocam. Suyu çekince Bulgur yaklaşık 2 katına cıkıyor 400-500gr bulgur vardır muhtemelen
1 kilo ile 1.5kg civarı çıkıyor

hayatınız internet olmasın arkadaşlar gençsiniz kanınız kaynıyor ama it gibi calısıyoruz babalarınız zor kazanıyor her şey indirimde diye kanmayın. Az dışarı çıkın bakın marketlerde 200 250 kilosu cigköfte var veya diğer çiğköftecilerde indirim ayagına verilen fiyattan cok daha ucuz kilosu. kendim yaparım diyenden bahsetmiyorum fabrikasyon gibi olmaz tadı

hayatınız internet olmasın arkadaşlar gençsiniz kanınız kaynıyor ama it gibi calısıyoruz babalarınız zor kazanıyor her şey indirimde diye kanmayın. Az dışarı çıkın bakın marketlerde 200 250 kilosu cigköfte var veya diğer çiğköftecilerde indirim ayagına verilen fiyattan cok daha ucuz kilosu. kendim yaparım diyenden bahsetmiyorum fabrikasyon gibi olmaz tadı
Hocam tabuları yıkarsan eğer. İnan bana çoğu şeyin daha güzelini evde kendin yapabilirsin. Bıkmadan denemek lazım. Eskiden kfc'ye bayılırdım. Bir sürü yöntem denedim bazılarını kendim buldum. Şuanda kfc tavuğu gibi, hatta bencr daha güzelini evde yapabiliyorum. Mesela Burgeri çok severdim. Şuan evde hayatımda en yediğim en iyi karamelize soğanlı smash burgeri yapabiliyorum. Pizza olarak dışarda içinde ne olduğunu bilmediğin malzemeli pizzaları tüketmektense, evde kendi mayaladığım hamurla napoli pizzamı yapabiliyorum.

Hocam tabuları yıkarsan eğer. İnan bana çoğu şeyin daha güzelini evde kendin yapabilirsin. Bıkmadan denemek lazım. Eskiden kfc'ye bayılırdım. Bir sürü yöntem denedim bazılarını kendim buldum. Şuanda kfc tavuğu gibi, hatta bencr daha güzelini evde yapabiliyorum. Mesela Burgeri çok severdim. Şuan evde hayatımda en yediğim en iyi karamelize soğanlı smash burgeri yapabiliyorum. Pizza olarak dışarda içinde ne olduğunu bilmediğin malzemeli pizzaları tüketmektense, evde kendi mayaladığım hamurla napoli pizzamı yapabiliyorum.
kesinlikle katılıyorum çoğu şeyi mutfakta kendiniz daha ucuza ve içinde ne olduğunu bilerek yapabiliyorsun bazen tatlı yaparken sıkıntı olabiliyor ama 1-2 yapımda oturtuyorsun hem yetenekdir güzeldir tek sıkıntısı var eve mutfak malzemesi almak lazım baya bi istediğinz tarif için falan özel tava tencere spatuladır mixeridir rondosudur airfryıdır bir sürü alet oluyor alternatif yollar bazen kurtarmıyor iyi geceler bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,919
Üyeler
194,738
Son üye
AlpKsptsn
Geri