AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek
Ryzen 7 9800X3D ile 8 çekirdek ve 4.7 GHz hızında üstün performansı deneyimleyin, işlemcinin detaylarını inceleyin.
Daha da düşer mi bilmem. Mevcut durumda daha aşağısı yok sanıyorum.
yükselt başkan o konuyu da kaldırayım hemen görünürde yok, incehesaptan alma yanlısı olan çok ve üçe beşe takılan da çok 20yi veren 22yi de verire bağlayabiliriz haklısın yoksa. müthiş indirim koş kapışın kalmayacak gibi bir şey demiyoruz burda.Kaç.kere daha şu konuyu açacaksınız 3. Oldu bu
Bekle knkyükselt başkan o konuyu da kaldırayım hemen görünürde yok, incehesaptan alma yanlısı olan çok ve üçe beşe takılan da çok 20yi veren 22yi de verire bağlayabiliriz haklısın yoksa. müthiş indirim koş kapışın kalmayacak gibi bir şey demiyoruz burda.
gerideki sayfalarda kalmış görmedim, mazur görün. konuyu yükseltip oraya gidebilirsiniz. konuyu silemiyorum modlardan biri görürse ve silerse iyi olur.Bekle knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Son 6 Ayın en iyi fiyatı, almak isteyen değerlendirebilir. https://www.incehesap.com/amd-ryzen-7-9800x3d-4-70ghz-soket-am5-tray-islemci-fiyati-76603/
- Skiesred
- Cevaplar: 50
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Görmemiş olabilirler bu kadar takmayınKaç.kere daha şu konuyu açacaksınız 3. Oldu bu
Hocam aynı şekilde tek tek parça toplayacağım fakat parçalardan biri yada birkaçı bozuk çıkarsa diye tereddütlerim var siz bu duyguyu nasıl aştınız azıcık rahat olsam direkt toplamaya başlayacağımBurdan asagısı yok gibi.Her şeyde 1 2 bin lira düşüş var .Ama ramler halen sacma fiyatlarda.Durumu söyle acıklıyım.Tüm sistemi topladım tek ram almadıgım için sistemi topluyamadım.
İade ve garanti hakkın var çünküHocam aynı şekilde tek tek parça toplayacağım fakat parçalardan biri yada birkaçı bozuk çıkarsa diye tereddütlerim var siz bu duyguyu nasıl aştınız azıcık rahat olsam direkt toplamaya başlayacağım![]()