Kaliteli Gaming Kulaklık Önerisi?

bu kulaklıları istemediğimi belirttim kankam bunların harici daha üst seviye bir kulaklık arıyorum aslında
Knk bütçeyi tam anlamadım 10+ derken neyi kast ettin? G522'ye neden alt seviye muamelesi yaptın bir de ayıp oldu kulaklığa bence. Bütçen çok yüksekse steelseries arctis nova elite öneririm o kadar yüksek değilse yine marka olsun dersen sony inzone h9 var.

Steelseries arctis nova pro ama bütçeyi aşıyor mu anlamadım. Bütçe 10k ya kadar mı?
10k üstü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X9 aldım çok memnunum ama o paralara daha iyisi vardır herhalde
aslında kaliteli olduğu sürece illa bu fiyatlar olması şart değil daha düşük fiyata da olabilir ses seviyesi ve ses kasma açısından iyi bir kulaklık arıyorum

Knk bütçeyi tam anlamadım 10+ derken neyi kast ettin? G522'ye neden alt seviye muamelesi yaptın bir de ayıp oldu kulaklığa bence. Bütçen çok yüksekse steelseries arctis nova elite öneririm o kadar yüksek değilse yine marka olsun dersen sony inzone h9 var.
pelta için dedim kanka istemiyorum diye :)

10k üstü

aslında kaliteli olduğu sürece illa bu fiyatlar olması şart değil daha düşük fiyata da olabilir ses seviyesi ve ses kasma açısından iyi bir kulaklık arıyorum

Ben sony xm4 bluetooth kulaklık kullanıyorum. Ne ses kasmada ne de kalitede hiçbir sorunum yok. Gürültü engellemeside olduğundan seviyorum kullanmasını.

Bütçenin yettiği en üst segment steelseries kulaklığı alırsan senin işini çözer gibi

@Xpertronic

Yarı Açık Kablosuz kulaklık için Astro A50 Gen 5 modeli (konforu arttırmak için üzerinde takılı gelen kendi kulak pedlerini değiştirmeni öneririm, onun dışında şarjı az gidiyor).

Arkası Kapalı istiyorsan Audeze Maxwell 2 (Konfor açısından pek iyi değil ağır ve clamping force fazla)

Kablolu düşünürsen eğer

Daha üst seviye Açık modellerden Hifiman & Asus Kithara (Harici Amfi Dac ile daha iyi performans alırsın), Sennheiser HD 550 veya HD 505 alınabilir. (+ Sennheiser HD 500 BAM Mikrofon)

ya da harici usb mikrofon alabilirsin

İkinci el için

Sennheiser HD 490 Pro (Tercihen Mixing ped ile kullan Producing Pad değil)

veya

Sennheiser HD 400 Pro olabilir (Clamping force bunda da sıkı zamanla azalır veya zamanı kısaltmak için kendin elinde ara sıra dikkatli şekilde esnetebilirsin)

Son düzenleme:
hocam ben rog pelta alacağım ondan ötürü önericektim fakat istemiyormuşsunuz yanlış anlamassanız neden istemiyorsunuz

10k üstü

Mchose X9 kullanıyorum memnunum fiyatına göre sunduğu kutu içeriği dolu dolu. Bizim insanımız markaya para veriyor genelde razer logitech steelseries overpriced. Ayrıca razer istediği paraya göre bir o kadar dandik ürünleri. Buna neden hala para veriyorlar anlamıyorum. X9'a gelecek olursak 2000mah batarya haftalarca şarj etmiyorum bu bataryaya rağmen tüy gibi ağrı hiç yapmıyor. Kutu içinden soğutma jelli padler ve kumaş padler ile geliyor. Mikrofonu harici seviyesinde kaliteli. Standart kullanıcıyı fazlasıyla memnun eder her açıdan. Driverı'da mükemmel. Bu kadar para vermenin bir anlamı yok bence.

Ekler

• a.webp
    a.webp
    48.8 KB · Hit: 14
Son düzenleme:
Mchose X9 kullanıyorum memnunum fiyatına göre sunduğu kutu içeriği dolu dolu. Bizim insanımız markaya para veriyor genelde razer logitech steelseris overpriced. Ayrıca razer istediği paraya göre bir o kadar dandik ürünleri. Buna neden hala para veriyorlar anlamıyorum. X9'a gelecek olursak 2000mah batarya haftalarca şarj etmiyorum bu bataryaya rağmen tüy gibi ağrı hiç yapmıyor. Kutu içinden soğutma jelli padler ve kumaş padler ile geliyor. Mikrofonu harici seviyesinde kaliteli. Standart kullanıcıyı fazlasıyla memnun eder her açıdan. Driverı'da mükemmel. Bu kadar para vermenin bir anlamı yok bence.
kanka x9 da şu mikrofonda ki ses ışığı yanık mı sürekli ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri