🔥İndirim KTC H27T22C 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 6.849 TL

Reaksiyon skoru
68
Normalde 7500-7600 gibi dolanıp ara ara indirime giren monitör bugün biraz daha uygun arkadaşlar. Monitör bakanlar değerlendirebilir.

Geçenlerde biri ''ölü pikselli monitörleri kendi aranızda dönüp duruyorsunuz'' yazmıştı bu monitör için o yüzden alıp almama konusunda çok kararsızım. Kullanan eden varsa aydınlatabilir mi bizi?

Geçenlerde biri ''ölü pikselli monitörleri kendi aranızda dönüp duruyorsunuz'' yazmıştı bu monitör için o yüzden alıp almama konusunda çok kararsızım. Kullanan eden varsa aydınlatabilir mi bizi?
Ben kullanıyorum ve hiçbir sorunu yok. Ama hangi satıcıdan aldığımdan emin değilim. Eve geçince unutmazsam yazarım

onu incehesap yaptı bi ara h27e6 da iade malı göndermişti bu ürünü teknoklik satıyor iade ürün gönderimi hakkında yorum okumadım kuzenime aldırdım ürünü ben kurdum ölü pixel çıkmadı

2 kere bu monitörü aldım 2sinde de sıfır olarak geldi belli ilk defa ben açıyordum kutuyu ama 2sinde de ışık sızmaları ve ölü pikseller vardı

Geri