Tremila_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,514
2 TB disklerin içinde ilk kez 10K altına fiyata gördüm. Paraf kart haricine taksitte komisyon olmasından dolayı yine alamıyoruz.
site baya iyi olmuş eline sağlıksite açılmıyor diye ssli bir versiyonunu atacam forum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dram yok hocam. Bu p410 modeli, techpowerupdaki p4100 Viper olarak gözüküyor ikisi farklı. Ama fiyat performans deriz 8.5lık bir ssd olarak. Az daha hızlı olsaymış dadından yenmezmiş.https://www.incehesap.com/patriot-p...e-1-4-m-2-ssd-disk-p410p2tbm28h-fiyati-83043/ dramli olması lazım fiyatı şu anki piyasa için fena değil. Orta segment.
![]()
ön belleğe alma eklenilebilirçok detaylı bakamadım SSD var birde kasa gözüme çarptı valla sitede fotoğraflar gözükmüyor incehesap tepki vermediği içinona bir çözüm bulmam lazım
![]()
Dramli ssd arayanlar için şu anlık pek alternatif yok piyasada
2 TB disklerin içinde ilk kez 10K altına fiyata gördüm. Paraf kart haricine taksitte komisyon olmasından dolayı yine alamıyoruz.
Pardon nasıl gözümden kaçmış ya o://Dram yok hocam. Bu p410 modeli, techpowerupdaki p4100 Viper olarak gözüküyor ikisi farklı. Ama fiyat performans deriz 8.5lık bir ssd olarak. Az daha hızlı olsaymış dadından yenmezmiş.
bende ona bakmıştım da fiyatı fazla gibi geldi.Alınır mı sizce?![]()
COLORFUL iGame GeForce RTX 5080 Ultra OC GDDR7 256Bit Ultra (W OC 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
COLORFUL iGame GeForce RTX 5080 Ultra OC GDDR7 256Bit Ultra (W OC 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Güzel fiyata düşmüş de 25000 olsa alırdım ama 27500 o masrafa girmek için fazla şu an34 e 5070 colorfull beyaz aldık şu an bu düşse bile pahalı
Geçende bu fiyata indi altına gelmedi taksit yapsalar şuanda alınırda yapmıyorlar iştebende ona bakmıştım da fiyatı fazla gibi geldi.
69.999 olmuş 70 bin olsa nasıl alırdıkAlınır mı sizce?![]()
COLORFUL iGame GeForce RTX 5080 Ultra OC GDDR7 256Bit Ultra (W OC 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
COLORFUL iGame GeForce RTX 5080 Ultra OC GDDR7 256Bit Ultra (W OC 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com