Kulaklık önerisi bütçe 3000tl

Reaksiyon skoru
16
GamePower MEİ RGB kullanıyorum çok uzun süredir donanım arşivi videosundan görüp almıştım. Yenileme zamanı geldi önerileriniz nelerdir?

kaliteli ve esport bir kulaklık istiyorsan Razer'dan şaşmayacaksın. bütçeni baya aşıyor ama Blackshark V2 Pro, Barracuda önerebirim, aman dikkat Barracuda X değil sade barracuda aralarında fiyat farkı az olmasına rağmen özellik farkı çok, farklı kitlelere hitap eden 2 farklı model. X ile bizim işimiz olmaz

kaliteli ve esport bir kulaklık istiyorsan Razer'dan şaşmayacaksın. bütçeni baya aşıyor ama Blackshark V2 Pro, Barracuda önerebirim, aman dikkat Barracuda X değil sade barracuda aralarında fiyat farkı az olmasına rağmen özellik farkı çok, farklı kitlelere hitap eden 2 farklı model. X ile bizim işimiz olmaz
Bu Barracuda'nın ekstra bir mikrofon uzantısı yok mikrofon kulak kısmında nasıl bir performans verdiği hakkında bilgin var mı?

kesinlikle katılmıyorum

Bu Barracuda'nın ekstra bir mikrofon uzantısı yok mikrofon kulak kısmında nasıl bir performans verdiği hakkında bilgin var mı?
evet hocam ondan X den farklı olarak gömülü mikrofon var, ben hiç kullanmadım barracuda ama bir arkadaşımda var, ilk başta ses çok dip gelir sandım ama öyle gelmiyor tabikide performası harici mikrofonlara göre kötü, ama idare eder bir mikrofon Blackshark serisindekiler kadar epic olamasa da. ayrıca synepse üzerinde hoparlölerle yapmayı bırakın mic'e bile EQ ayarı yapabiliyorsunuz, hazır profiller var Brodcast, conferans, mic boost vs. vs. ayrıca mikrofonda gürültü engellemesi de var.

direkt bu linkten mic testine bakabilirsin, eğer mic kalitesi senin için önemliyse blackshark serisine bakmanı öneririm, barracuda hibrit bir katagoride ağırlıklı olarak gaming ve biraz da lifestyle tarzında.

razer blackshark v2x alınır
ayrıda v2 X kullandım ben 3.5 yıl boyunca, çok sağlam bir kulaklık hem bütçenizede fazla uyuyor ama günümüzde eski kalıyor biraz, kablolu, Jack girişli filan derken, almışken sağlamından alın uzun süre kullanın derim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,652
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri