Atlas Savaş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 363
- Konu Sahibi Konu Sahibi
3 kuruş fazla olsun alıcam yine hele bi yapsınlar daSeneye gelecek deniyor ben de seneye gelir diye düşünüyorum.
3 kuruş fazla olsun alıcam yine hele bi yapsınlar daSeneye gelecek deniyor ben de seneye gelir diye düşünüyorum.
27inc oled monitör kullanan birisi olarak büyük gelmediğini, alışıldığını söylemek isterim.Fps oyunları oynayan biri olarak 27 inç monitör büyük geliyor ama aynı zamanada oled ekrana da geçmek istiyorum gel gör ki 24 inç oled monitör yok piyasada direkt üretmemiş adamlar böyle bir ürün neden abi neden amerikanın parmağı mı var acaba
3 kuruş fazla olsun alıcam yine hele bi yapsınlar da
Zaten 27'' geçselerde gerçekte 26.5'' oled bence 26.5'' sorun olmaz.27inc oled monitör kullanan birisi olarak büyük gelmediğini, alışıldığını söylemek isterim.
hocam bununla bir bilgim yok bundan bağımsız olarak söylüyorum daha önce rog mönitör deneyimlemiş birisi olarak, rog monitörleri cidden çok kaliteli, o güzel kalitesini hissiyatını hissetiriyor yani.Hocam fps oyunları için en ideal 24inc. 27 büyük geliyor. Bu arada panelin kendisi 400hz oc ile 420 oluyor. 400 yeterli zaten oc ye gerek yok. Ama karar veremedim. Asus rog monitör düşünüyordum ama buda fiyat performans gibi duruyor
Beklemeye devam o halde![]()
Rumor claims Samsung Display is preparing 24-inch and 39-inch QD-OLED panels for 2027 - VideoCardz.com
Alleged Samsung Display roadmap leak points to 24-inch and 39-inch QD-OLED panels in 2027 Samsung Display is reportedly preparing new 24-inch and 39-inchvideocardz.com
Zaten 27'' geçselerde gerçekte 26.5'' oled bence 26.5'' sorun olmaz.
Samsung qd yi 24'' sertifikalandırmış çok sürmez yakında tanıtılır.Beklemeye devam o halde
hocam cidden çok bi fark olmuyor ya. 1080p 144hz 24inc monitörümle de hayvan gibi vuruyordum cs'de 2k 360hz 26.5inc monitörle de kaldığım yerden üstüne koyarak devam ediyorum. alışma meselesi.![]()
Rumor claims Samsung Display is preparing 24-inch and 39-inch QD-OLED panels for 2027 - VideoCardz.com
Alleged Samsung Display roadmap leak points to 24-inch and 39-inch QD-OLED panels in 2027 Samsung Display is reportedly preparing new 24-inch and 39-inchvideocardz.com
Zaten 27'' geçselerde gerçekte 26.5'' oled bence 26.5'' sorun olmaz.
Doğru harbiden olmuyor normal 27'' ekrana göre gözle görülür şekilde küçükler. 0.5 farkını hissediyorum ikisinin ortasında gibi hissettiriyor. Belki profesyonel falan takılırsan sıkıntı olur.hocam cidden çok bi fark olmuyor ya. 1080p 144hz 24inc monitörümle de hayvan gibi vuruyordum cs'de 2k 360hz 26.5inc monitörle de kaldığım yerden üstüne koyarak devam ediyorum. alışma meselesi.
Hiçbirimiz xantares değiliz..Doğru harbiden olmuyor normal 27'' ekrana göre gözle görülür şekilde küçükler. 0.5 farkını hissediyorum ikisinin ortasında gibi hissettiriyor. Belki profesyonel falan takılırsan sıkıntı olur.
Bunu alırsan xantares ten iyi olursunHiçbirimiz xantares değiliz..
720 fps almak için de 9950x3d 5090 kombosunu da çektin mi donk’u bile geçersinBunu alırsan xantares ten iyi olursun
Az kaldı dayan sertifikası bile hazır grlicekaçık söyliyim ben rahat edemiyorum 27yle fps oynarken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
720 fps almak için de 9950x3d 5090 kombosunu da çektin mi donk’u bile geçersin