24 inç oled monitör olmaması hakkında

Fps oyunları oynayan biri olarak 27 inç monitör büyük geliyor ama aynı zamanada oled ekrana da geçmek istiyorum gel gör ki 24 inç oled monitör yok piyasada direkt üretmemiş adamlar böyle bir ürün neden abi neden amerikanın parmağı mı var acaba
27inc oled monitör kullanan birisi olarak büyük gelmediğini, alışıldığını söylemek isterim.

3 kuruş fazla olsun alıcam yine hele bi yapsınlar da
27inc oled monitör kullanan birisi olarak büyük gelmediğini, alışıldığını söylemek isterim.
Zaten 27'' geçselerde gerçekte 26.5'' oled bence 26.5'' sorun olmaz.

Hocam fps oyunları için en ideal 24inc. 27 büyük geliyor. Bu arada panelin kendisi 400hz oc ile 420 oluyor. 400 yeterli zaten oc ye gerek yok. Ama karar veremedim. Asus rog monitör düşünüyordum ama buda fiyat performans gibi duruyor
hocam bununla bir bilgim yok bundan bağımsız olarak söylüyorum daha önce rog mönitör deneyimlemiş birisi olarak, rog monitörleri cidden çok kaliteli, o güzel kalitesini hissiyatını hissetiriyor yani.

fps oyunları için 24" en doğrusu onu biliyorum hocam asıl sormak istediğim şey 27" çok garip hissetiyor mu, devasa geliyor mu anlamında

Zaten 27'' geçselerde gerçekte 26.5'' oled bence 26.5'' sorun olmaz.
hocam cidden çok bi fark olmuyor ya. 1080p 144hz 24inc monitörümle de hayvan gibi vuruyordum cs'de 2k 360hz 26.5inc monitörle de kaldığım yerden üstüne koyarak devam ediyorum. alışma meselesi.

hocam cidden çok bi fark olmuyor ya. 1080p 144hz 24inc monitörümle de hayvan gibi vuruyordum cs'de 2k 360hz 26.5inc monitörle de kaldığım yerden üstüne koyarak devam ediyorum. alışma meselesi.
Doğru harbiden olmuyor normal 27'' ekrana göre gözle görülür şekilde küçükler. 0.5 farkını hissediyorum ikisinin ortasında gibi hissettiriyor. Belki profesyonel falan takılırsan sıkıntı olur.

Doğru harbiden olmuyor normal 27'' ekrana göre gözle görülür şekilde küçükler. 0.5 farkını hissediyorum ikisinin ortasında gibi hissettiriyor. Belki profesyonel falan takılırsan sıkıntı olur.
Hiçbirimiz xantares değiliz..

açık söyliyim ben rahat edemiyorum 27yle fps oynarken 🙋🏻‍♂️
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alırsan xantares ten iyi olursun
720 fps almak için de 9950x3d 5090 kombosunu da çektin mi donk’u bile geçersin

açık söyliyim ben rahat edemiyorum 27yle fps oynarken 🙋🏻‍♂️
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

720 fps almak için de 9950x3d 5090 kombosunu da çektin mi donk’u bile geçersin
Az kaldı dayan sertifikası bile hazır grlicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri