🔥İndirim Gigabyte B850M Force 6.610 TL 6 Taksit 🔥🔥

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,426
Faz yapısı: 8+2+2 55a DrMOS
Ses kodeği: ALC897
USB Girişleri: 5 Adet Type A, 1 Adet Type C
SSD Yuvaları: 1 Adet Gen 5, 1 Adet Gen 4, 1 Adet Hızı yarıya düşürülmüş Gen 4
Ekran Kartı: PCI 5.0

Özellikle Overclock anakartı olarak biliniyor 9600 Mhz ye kadar ram hızı destekliyor. Bu yüzden Baby Tachyon olarak adlandırılıyor (Gigabyte'ın OC konusunda iyi olan Tachyon anakartına ithafen). OC seviyorsanız güzel bir anakart değerlendirebilirsiniz.

Tek kusuru portları az. Onun dışı iyi anakart. Wifisiz olan versiyon bu arada alacak olanın aklında olsun yinede.

Çok iyi de wifi olsaydı alabilirdim

Tek kusuru portları az. Onun dışı iyi anakart. Wifisiz olan versiyon bu arada alacak olanın aklında olsun yinede.
Bencede en azından 1 2 tane daha type A koysalar güzel olabilirmiş ama buda yeterli gibi. Sonuçta mouse klavye kulaklık wifi ve bluetooth adaptörleri taksan 5 taneyi öyle dolduruyorsun. Ama yinede çoklayıcı almakta fayda var.

Özellikle Overclock anakartı olarak biliniyor 9600 Mhz ye kadar ram hızı destekliyor. Bu yüzden Baby Tachyon olarak adlandırılıyor (Gigabyte'ın OC konusunda iyi olan Tachyon anakartına ithafen). OC seviyorsanız güzel bir anakart değerlendirebilirsiniz.
ama AMD desteklemiyor :D

Verdiğin bilgilere sağlık üstad. 6Taksit bu fiyata kaçırmak istemedim . colorful alacaktım yoksa incehesapta 5999tl olanı
Faz yapısı: 8+2+2 55a DrMOS
Ses kodeği: ALC897
USB Girişleri: 5 Adet Type A, 1 Adet Type C
SSD Yuvaları: 1 Adet Gen 5, 1 Adet Gen 4, 1 Adet Hızı yarıya düşürülmüş Gen 4
Ekran Kartı: PCI 5.0

1778276741717.webp

tasarım çok iyimiş asiimov

Geri