Yardım Güncel direksiyon seti önerisi

thegapz

80+
Reaksiyon skoru
1
Kararsız kaldım direksiyon seti önerisi lazım logitech g29 direksiyon olarak iyi olabilir ama pedal olarak yetersiz bence.
bacaklarım kalın diye rampage rowdy v997 almıştım o da bozuk geldi 2.el iade ediyorum şimdi .
Diğer rampagelerinde çabuk bozulacağını düşünmeye başladım.
PXN v10 pro düşündüm ama uyguna uyumlu shifter yok şuan piyasada görmüyorum
aklınızda varsa 20 25 i de geçmeyecek 10 20 arası genellikle bulabileceğim shifterlı bir set öneriniz linkiniz varsa alırım

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@ahmttunc

Bence G29'un sadece pedalı iyi hocam. Bu fiyata en mantıklısı PXN V10 Pro'dur. Ayrıca shifteri aynı marka almanıza gerek yok, 3D yazıcı ile yapılmış veya herhangi bir USB girişi olan bir shifter alabilirsiniz.

uyumlu vitesler var PXN A7 DİYE yada şu simtur vs markanın kini kullanan arkadaşalarda var
birde direksiyon için pxn v10 pro yada ultra bakın ultra ile pro arasında sadece pedal farkı var birde g29 vs almayın eski teknoloji artık onlar PXN V10 ULTRA- PRO BAKIN DD SONUÇTA
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama düzgün cevap verecek kişi @Advocate dir

Bence G29'un sadece pedalı iyi hocam. Bu fiyata en mantıklısı PXN V10 Pro'dur. Ayrıca shifteri aynı marka almanıza gerek yok, 3D yazıcı ile yapılmış veya herhangi bir USB girişi olan bir shifter alabilirsiniz.

uyumlu vitesler var PXN A7 DİYE yada şu simtur vs markanın kini kullanan arkadaşalarda var
birde direksiyon için pxn v10 pro yada ultra bakın ultra ile pro arasında sadece pedal farkı var birde g29 vs almayın eski teknoloji artık onlar PXN V10 ULTRA- PRO BAKIN DD SONUÇTA
vites satışlarını bulamıyorum hiç. uyumlu olsa biraz ele avuca gelse vites sorun olmaz. Pedal olarak debriyajlı istediğim içim Ultrada debriyaj göremedim o yüzden pro modelini beğendim biraz ama oyunlarda yazılımı nasıl emin olamıyorum

vites satışlarını bulamıyorum hiç. uyumlu olsa biraz ele avuca gelse vites sorun olmaz. Pedal olarak debriyajlı istediğim içim Ultrada debriyaj göremedim o yüzden pro modelini beğendim biraz ama oyunlarda yazılımı nasıl emin olamıyorum
Viteslerin vs stand falan bu ürünler gaminggentr getirmiş idi stok kalmamıştır ama yeniden gelecektir ultra yada harici olarak debriyaj ekleniyor diye biliyorum @Advocate aktif olarak kullanıyor hatırladığım kadarıyla bi sıkıntısı yoktu uyumluluk açısından

Ultra modelinin pedalı metal ve daha kaliteli hocam bence ultra modelini alıp stoğa gelince debriyaj almanız daha mantıklı. Oyunlarda yazılım derken neyden bahsediyorsunuz hocam?

Gereken önerileri yapmışsınız artık benim diyecek bir şeyim yok :D Yusuf kardeşim bir süredir de kullanıyor gayet de memnun.
Vitesi kafanıza takmayın herhangi bir vitesle birlikte kullanabilirsiniz. Stand alırsanız PXN'in SF U vitesini de kullanabilirsiniz.

Bu fiyata bu kalitede vites yok.

@Advocate Şimdi forumdaki direksiyon yetkili abisi sensin sanırım .d :D Vitesi hallederim evet bi tane buldum 3D yazıcı ile yapan birini güzel sesi filan beğendim. Tek sorun şu PXN V10 Ultra almak istiyorum ama debriyaj yok satanda yok hiç görmedim. Bu yüzden PXN V10 Pro ya yönelicem gibi . Debriyajı olan türkiye de satılan farklı bir model var mı aklında? şimdi çok fazla bakındım hiç göremedim düzgün DD olan tabi biraz hissetmek istiyorum

@Advocate Şimdi forumdaki direksiyon yetkili abisi sensin sanırım .d :D Vitesi hallederim evet bi tane buldum 3D yazıcı ile yapan birini güzel sesi filan beğendim. Tek sorun şu PXN V10 Ultra almak istiyorum ama debriyaj yok satanda yok hiç görmedim. Bu yüzden PXN V10 Pro ya yönelicem gibi . Debriyajı olan türkiye de satılan farklı bir model var mı aklında? şimdi çok fazla bakındım hiç göremedim düzgün DD olan tabi biraz hissetmek istiyorum
Debriyaj gelmeyecek gibi neden davranıyorsunuz hocam :D Debriyaj sürekli geliyor ama VD serisi alan da V10 Ultra alan da aynı debriyajı kullandığı için stoklar hemen eriyor. Debriyaj gelecek siz onu dert etmeyin. Bir süre debriyajsız kullanırsanız bir şeyiniz eksilmez :D

Nereye bakmanız gerektiğini bilirseniz PXN'in herşeyini bulursunuz :D

PXN'i 3 tane ithalatçı getiriyor. Gelbura.com, EUAS Teknoloji ve Gaming.gen.tr. Hepsine farklı zamanlarda debriyaj geliyor. Aralarında Simracing konusunda tek deneyimli firma Gelbura'dır. Ben de VD6'yı Kasım ayında ilk onlar getirdiğinde oradan almıştım.

@Advocate Ne yazık ki google arama motoru ve diğer akakçe gibi siteler bu siteyi benim karşıma hiç çıkarmadı.. Peki VD4 ve VD6 diyor benzer pedaller ama yine de sorayım V10 ultra ile de uyumlu mudur bu attığın ? ona göre ultraya döneceğim. Aslında VD4 de alabilirim ne farkı var tam bilmiyorum işte. ısınma problemleri gibi şeyler okudum sizin forumdan hangisinde öyle bir problem var ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,238
Üyeler
194,913
Son üye
klc_kayra
Geri