Yardım Güncel direksiyon seti önerisi

@Advocate Ne yazık ki google arama motoru ve diğer akakçe gibi siteler bu siteyi benim karşıma hiç çıkarmadı.. Peki VD4 ve VD6 diyor benzer pedaller ama yine de sorayım V10 ultra ile de uyumlu mudur bu attığın ? ona göre ultraya döneceğim. Aslında VD4 de alabilirim ne farkı var tam bilmiyorum işte. ısınma problemleri gibi şeyler okudum sizin forumdan hangisinde öyle bir problem var ?
Bütçe varsa VD4 çok daha mantıklı.

Bütçe varsa VD4 çok daha mantıklı.
İşte biraz farkı nedir diğer direksiyonla bilmem lazım kronik bir sorun var mı ? ısınma gibi aslında eğer sadece olay tork ile kalcaksa düşünmem o kadar sim oyuncusu olmam büyük ihtimal

@Advocate Ne yazık ki google arama motoru ve diğer akakçe gibi siteler bu siteyi benim karşıma hiç çıkarmadı.. Peki VD4 ve VD6 diyor benzer pedaller ama yine de sorayım V10 ultra ile de uyumlu mudur bu attığın ? ona göre ultraya döneceğim. Aslında VD4 de alabilirim ne farkı var tam bilmiyorum işte. ısınma problemleri gibi şeyler okudum sizin forumdan hangisinde öyle bir problem var ?
V10 Ultra VD4 ve VD6 ile aynı pedalları kullanıyor. O yüzden o debriyaj pedalı hepsine uygun.
Yalnız şöyle bir durum var. V10 Ultra'nın şuanki fiyatı çok rekabetçi değil. 15-20 gün önce 14k'ya fln satılırken çok alınabilirdi ama şuan 19k'ya VD4 satılıyor. VD4 ile V10 serisi arasında malzeme kalitesi ve tork farkı muazzam büyük. O yüzden siz bütçeniz el veriyorsa VD4 alın.

PXN'in VD serilerinde şuana kadar ısınma sorunu bildiren kimse yok. Sadece burayı demiyorum yabancı kaynaklarda da yok. Isınma sorunu arayan Moza R3'e baksın onun konularında bolca o şikayetten var :D Benim VD6'da 5 saatlik kullanımda en fazla 33 derece fln oluyor. VD4'le alakalı tek bir arkadaş ısınma sorunu bildirdi onunki de muhtemelen kendi PC'sindeki bir şeyden kaynaklı yazılımsal bir problem. Cihaz ısınmıyor ama uygulamada 120 derece fln gözüküyormuş. 120 dereceyi görse metali eritirdi :D Yani PXN'in VD serileri giriş seviyesinde en alınabilir modeller şuan.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte biraz farkı nedir diğer direksiyonla bilmem lazım kronik bir sorun var mı ? ısınma gibi aslında eğer sadece olay tork ile kalcaksa düşünmem o kadar sim oyuncusu olmam büyük ihtimal
Olay yalnızca Tork değil hocam. VD serisinin motor kısmının malzeme kalitesi bile aradaki fiyat farkına değer. Komple metal ve taş gibi bir motor kısmı var. Ayrıca PXN'in yeni ekosistem ürünleri VD serileri için geliyor. Yani direksiyon vs değişmek isterseniz VD serilerinde setupı geliştirme ihtimaliniz var.

Bugün bu linkten VD4'ü satın aldım, linkte 20.704,80 TL'ye satıyolar. Satıcı EUAS diye geçiyor. @Advocate hocam sağolsun, saygılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,134
Üyeler
194,850
Son üye
Hasan.Eren
Geri