Rtx 2060 İ5 9400f Düşük Fps Sorunları

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 1 ay önce Bu sistemi aldım 8x2 2666mhz (anakartın desteklediği bu)
normalde ramler 2900 ya da 3000 olması lazım 2667 yazıyor görev yöneticisinde. Yahu hep fps sorunları yaşıyorum bazen iyi bazen kötü performans alıyorum bu sistemde ekran kartını sök çıkardığımda düzeliyordu throttling sorunları vardı şimdi de düşük performans sorunları mevcut.
sıkıntı virüs vs olabilir mi acaba? Pubgde bazen donuyor bazen fps baya düşük oluyor donmadan o şekilde devam ediyor ama fps düşük tabi ben hissedebiliyorum yani ne yapmalıyım?

Ssd durumu böyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da ram durumu anakartımın en fazla desteklediği herhalde.

Ekler

• sdad.webp
    sdad.webp
    64.1 KB · Hit: 6
  • sdsds.webp
    sdsds.webp
    3.6 KB · Hit: 4
Düşük dediğin ne mesela

Arada düşük fps,arada takılma bazen sistem düzgün çalışıyor yani çok değişken sistemim.
Gerçekten neden böyle anlayamadım. yani bazı oyunlarda düzgün fps değerleri bazı oyunlarda ise çok kötü normal format attım usb ile format hiç atmadım yani düzeldi gibi oldu şimdi tekrar başladı sıcaklık değerlerim de öyle çok yüksek değil ekran kartı 78 oluyor en fazla işlemci ise max 65 70 hiç görmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düşük dediğin ne mesela
ayriyetten şöyle söyleyeyim bazı yerlerde çok iyi fps alıyorum bazı yerlerde ise çok düşük yani yarıya kadar düşüyor bu saçmalık windows 10 kullanıyorum neyden kaynaklanıyor olabilir acaba

Geri