khazuwi
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Hocam o nasıl oluyor 26 veya 29 a gelme ihtimaliBir ihtimal 26'ya da gelme ihtimali var. Aldım geçtim hocam sağolun
Hocam o nasıl oluyor 26 veya 29 a gelme ihtimaliBir ihtimal 26'ya da gelme ihtimali var. Aldım geçtim hocam sağolun
teşekkürler hocam sağolun daha iyisi sizin olsunO model soğutma ve dayanıklılık olarak daha iyi. Hayırlı olsun.
Halkbank yeni prafly müşterilerine özel 25k üzeri ilk harcamaya 5k paraf para, ilk harcamayı vatandan yaparsan 5k paraf para, Anneler gününe özel 25k harcamaya 1k paraf para ve anneler gününe özel vatandan 25k-59.999 tl harcamaya 2k paraf para veriyor. Bu şekilde 26k'ya geldim hocamHocam o nasıl oluyor 26 veya 29 a gelme ihtimali
ileriye dönük bi 3 4 sene ekran kartı almamak adına tercihim gaming trio oldu fiyatına göre çok güzel bir kart oldu. özellikle vatandan harcama yapmak zorunda olduğum içinMantıklı tercih o fiyata
Hatta bitane de benim alasım geldi![]()
Hocam mantıklıymış ya ben de daha yeni 26 ya 5060 ti aldım vatandan ama ben eski müşteriyim 2k paraf para verdi bu parafly ne oluyor tam olarakteşekkürler hocam sağolun daha iyisi sizin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Halkbank yeni prafly müşterilerine özel 25k üzeri ilk harcamaya 5k paraf para, ilk harcamayı vatandan yaparsan 5k paraf para, Anneler gününe özel 25k harcamaya 1k paraf para ve anneler gününe özel vatandan 25k-59.999 tl harcamaya 2k paraf para veriyor. Bu şekilde 26k'ya geldim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ileriye dönük bi 3 4 sene ekran kartı almamak adına tercihim gaming trio oldu fiyatına göre çok güzel bir kart oldu. özellikle vatandan harcama yapmak zorunda olduğum için
parafly kredi kartı türlerinden bir tanesi hocamHocam mantıklıymış ya ben de daha yeni 26 ya 5060 ti aldım vatandan ama ben eski müşteriyim 2k paraf para verdi bu parafly ne oluyor tam olarak
Aynen hocam baktım şimdide süreç bayağı uzun neyse sağlık olsun 5060 ti'la yola devamparafly kredi kartı türlerinden bir tanesi hocam