Yasin_slmt
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 3500
3000-4000 tl Fps oyunları için kulaklik önerisi (valorant- cs2-rust)
Usta bunlardan hic kullanmadin kulak üstü kulakliklar daha iyi değil miDSP olanda mikrofon var. Mikrofon şart değilse 3.5 mm alıp yanına bir de ses kartı alınabilir.
![]()
SIMGOT EW200 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ben de bu ses kartı var öneririm.
![]()
EPZ TS-01 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Kulak içi konforsuz gelebilir, ama inanın bir sürü oyuncu kulaklığı denedim. IEM alışınca kulaküstü oyuncu kulaklıkları çok tırt geliyor.
Sizde var mi bu kulakliktan onerilerde bunu gördüm baska forumda 3-4 yıl idare etsin yeterMchose v9 pro
Mchose X9.3000-4000 tl Fps oyunları için kulaklik önerisi (valorant- cs2-rust)
X9 la v9 pronun neyi farkliMchose X9.
Ses ve mikrofon olarak aynı neredeyse. X9'un kutu içerisinden soğutma jelli padler ve kumaş padler çıkıyor.X9 la v9 pronun neyi farkli