ticari kredi kartı veya alışveriş kredisi 20k üstü max 3 taksitTaksit nasıl yapılır
Hocam öyle diyorsun da pahalı olmayan bir telefon neredeyse yok. Çin markaları bile artık 80-90 bin TL'ye geliyor bu ülkede.Valla tam 6 yıldır Iphone 12 kullanıyorum. Kişisel görüşüm ancak enayiler bir telefon için hükümete böylesine eşek yüküyle vergi öder.
Alışveriş kredisi 8k faiz koyuyor valla hiç mantıklı değil öyleticari kredi kartı veya alışveriş kredisi 20k üstü max 3 taksit
Hocam öyle diyorsun da pahalı olmayan bir telefon neredeyse yok. Çin markaları bile artık 80-90 bin TL'ye geliyor bu ülkede.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alışveriş kredisi 8k faiz koyuyor valla hiç mantıklı değil öyle
Öyle kıyaslamak mantıklı değil çünkü Apple da bunu bildiği için eski serilerin 256GB sini üretmiyor.16e 128 gb bu direkt 256 gb büyük fark depolamada artık 128 resmi oalrak üretilmedigi için 17e 256 daha pahalı kalıyor 16e nin 256 gb ile fiyat kıyaslanırsa daha mantıklı olur çünkü ürün 256gb
hayırlı olsun 16e de güzel telefon
bende 15 pro var. eşime aldım 16e. 18 çıkana kadar kullansın diye aldım bence güzel fiyat. eşimin ilk iphone olcak.16e 128 gb bu direkt 256 gb büyük fark depolamada artık 128 resmi oalrak üretilmedigi için 17e 256 daha pahalı kalıyor 16e nin 256 gb ile fiyat kıyaslanırsa daha mantıklı olur çünkü ürün 256gb
hayırlı olsun 16e de güzel telefon
Önemli olan görüntüsü değil, işleviredmi note 10 proyla aynı şekil şükür 256gb
valla öyle, telefonla pek işim olmadığı için umursamıyorumÖnemli olan görüntüsü değil, işlevi![]()
90K sistem çekip ederi 5 bini geçmeyecek telefonla geçinme işivalla öyle, telefonla pek işim olmadığı için umursamıyorum
90kya sistem alırım ama gider doğulu kardeşlerimden malum telefonlardan alırım, en azından adamlar hizmet verip kazanıyor90K sistem çekip ederi 5 bini geçmeyecek telefonla geçinme işi