Çözüldü✓ Direksiyon Seti Önerisi Güncel 2026

Hocam bence v99 almayın çok yanlış bir tercih aynı fiyata bunu almak çok daha mantıklı. Sırf yanında vites var diye eski bir model almayın.

Peki buna uyumlu yaninda kullanabilcegim en uygun fiyat vites bulabilirmsnz bana ben pek anlamiyorum :( v99u
Sarı sitede biri kendi yaptığı vitesi satıyordu onu bulursam atacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş güvenilir satıcı mı

kanka 2. el logitech g29 al temizlerden
Nakitim yok taksitli alcam faizsiz hepsi burada felan

Dişli motor nedir, Direct Drive nedir şu konuyu okuyun anlarsınız

Üst sıralarda bir arkadaş önerdi
Saçmalamış. V99 sorunlu bir cihaz. Eski tip dişli motor kullanıyor

Peki buna uyumlu yaninda kullanabilcegim en uygun fiyat vites bulabilirmsnz bana ben pek anlamiyorum :( v99u

Arkadaş güvenilir satıcı mı

Nakitim yok taksitli alcam faizsiz hepsi burada felan
tm kanka plastik şeylere para vereceğine 20k ya 3 taksitli fln g29 al sıfır ne güzel işte

tm kanka plastik şeylere para vereceğine 20k ya 3 taksitli fln g29 al sıfır ne güzel işte
adama niye çöp aldırıyorsun inatla g29 diyorsun DD almak varken g29 nedir 50 yıllık ürün dinazor zamanından kalma

Dediğiniz seti sipariş ettim 10 pro. Sahibinden attiginiz vites satan arkadaş güvenilir mi hocam
İstanbul'da isen satıcı teslimat yapıyormuş, eğer kargo ile diyorsan bence güvenilir gibi ama bilmiyorum.

Üst sıralarda bir arkadaş önerdi miragess
Adım geçmiş damladım hemen...
Ben orda illaki vitesli isterim ve daha fazla da para veremem diyorsan mecburen bunu al dedim hocam daha iyisi yok çünkü o fiyata ve dişli sistem evet eski teknoloji ama mesajımın altında mükemmel bir bundle şeklinde öneride verdim yerinizde olsam v10 pro daha sonrasında da dediğim vitesi alırdım mükemmel olur sizin için, handmade yapımı vitesleri sevmiyorum çok dandik hissettiriyor şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,377
Üyeler
196,946
Son üye
şafak50
Geri