Yağlı Saç İçin Şampuan Önerisi

ZqEmir

80+
Reaksiyon skoru
2
Selam,

Her gün okula gitmeden önce duş alıyorum ve uzun süredir Head & Shoulders kullanıyorum. Ama artık sıkıldım ve saçımı biraz daha çabuk yağlandırdığını düşünüyorum.

Ayrıca sülfatlı şampuan olduğu için saçımı biraz kurutup sonrasında daha hızlı yağlanma yaptığını hissediyorum. Bu yüzden daha nazik, saçları dolgun gösteren ve her gün kullanabileceğim, kokusu da güzel olan bir şampuan lazım.

Saçım zaten sabahları çok dağınık ve yağlı oluyor ve aşırı zor düzeltiyorum.

Teşekkür ederim.

sacinla oynarsan yag olur ayrica butun banyo yapmana gerek yok sadece sac yikayabilirsin ve sacin 0 yagli olursa yipranir uclari kirilir yagli olmasi tamamen kotu bisey degil
Az yağ normal biliyorum ama bende baya fazla yağlanma oluyor. Sabah kalkınca saçım felaket oluyor, gün içinde de rahatsız ediyor. O yüzden günlük kullanabileceğim düzgün bir şampuan arıyorum aslında.

Çözümü yok reis her gün yıkayacaksın günde neredeyse 2 kere bile yıkmasam gene yaglaniyor namussuz

Az yağ normal biliyorum ama bende baya fazla yağlanma oluyor. Sabah kalkınca saçım felaket oluyor, gün içinde de rahatsız ediyor. O yüzden günlük kullanabileceğim düzgün bir şampuan arıyorum aslında.
reis lise zamanı sabah saç yıkamadan çıkmak benim için ölüm gibi birşeydi evde olsam nispeten daha az ama okul çıkışına doğru yağlandığını anlıyordum bi çaresi yok illa her sabah kafayı musluk altına sokuyorduk . ben genlerime sövdüm geçtim ablamla ben aynı kardeşim 1 hafta banyoda yapmasa saçı yağlanmıyor :/

Benimde saçım çok yağlanıyor bundan dolayı hergün şampuan ile kafamı yıkıyorum bir zararı olurmu saç dökülmesi vs.

Selam,

Her gün okula gitmeden önce duş alıyorum ve uzun süredir Head & Shoulders kullanıyorum. Ama artık sıkıldım ve saçımı biraz daha çabuk yağlandırdığını düşünüyorum.

Ayrıca sülfatlı şampuan olduğu için saçımı biraz kurutup sonrasında daha hızlı yağlanma yaptığını hissediyorum. Bu yüzden daha nazik, saçları dolgun gösteren ve her gün kullanabileceğim, kokusu da güzel olan bir şampuan lazım.

Saçım zaten sabahları çok dağınık ve yağlı oluyor ve aşırı zor düzeltiyorum.

Teşekkür ederim.
her gün saç yıkamak zaten zararlı bir şey zamanında benım de böyle dertlerim vardı lise zamanı her gün saçımı yıkıyordum ama sen her gün saçını yıkadıkça saç derisi altında daha yoğun yağ tabakası oluşuyor ve saçın çok kuru olursa da dökülme kırılma vs. oluyor sonsuz döngü gibi bixi nin önerdiği şampuanı deneyebilirsin veya belki kuru şampuan işini çözebilir belki

Benimde saçım çok yağlanıyor bundan dolayı hergün şampuan ile kafamı yıkıyorum bir zararı olurmu saç dökülmesi vs.
Her gün şampuanlarsan saçın dökülür sen her gün saçını kendi ürettiği faydalı yağları yokettiğin için saçların bayağı güçsüzleşir

kel yapmaz bizi demi hocam
yok kullanıyorum temiz içerik asıl marketteki şampuanlar kel yapar içindeki maddeden dolayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeniz varsa tto black şampuanını öneririm dermatolog doktoru da önerdi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,146
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri