darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 724
Aim assiste alışınca felaket avantajları var. BF'deki duvar arkası ölmelerin %80 bu aim desteğinden oluyor. Gerçi son güncelleme ile iyice desteği azaltmışlar diyorlar. CoD kitlesine oynamak istiyorlardı, ama CoD kitlesindeki aim assiti sağlasan da BF'nin harita sistemi CoD'culara sıkıcı ve oyunlar uzun geliyor. Zaten en çok PC'de sattı, tekrardan PC oyuncularına yönelik geliştirmeler yapıyorlar diyelim.bf gibi oyunları konsol ile oynayanlara uzaylı gözüyle bakıyorum sniperde nişan alana kadar sinir krizi geçiriyom ben![]()
CoD'u da bu yüzden mesela saldım, gamepad ile oynayamıyorsan tamamen eziliyorsun. Öyle basit gamepadler ile de oynamıyorlar. Konsolda modifiyeli gamepadler, bilgisayarda Flydigiler falanlarla oynuyor çoğu. Hatta 10-20K civarında gezen, modifiyeler ile o fiyatlara çıkan gamepadler kullananlar var.
CoD'u bu kadar keyifli yapan şey konsolundaki aim assist kısaca. O yüzden konsolda her sene 10 milyon rahat satıyor. CoD ve FC için konsol alanlar oyuncudan çok başka bir kategoriye giriyorlar.