Şarj Aleti Aldım ama Anormal Cızırtı Yapıyor

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
15
gaming laptopumu dışarda kafede,kütüphanede şarj edebilmek için 100w lık şarj adaptörü aldım cızırtı yapıyor küçük bir cızırtı sesi yapması normal biliyorum (yani coil whine) laptop normal şarj modundayken 50w civarı çekiyor. Hızlı şarj modunu açtığımda 70w civarı çekmeyi başlıyor ve coil whine dışında arada minik çıt çıt seslerde yapıyor sineğin ışığa çarpması gibi normal mi bu durum sorun yaratır mı

Orijinal şarj aleti mi? Doğrudan firmadan mı aldınız?

gaming laptopumu dışarda kafede,kütüphanede şarj edebilmek için 100w lık şarj adaptörü aldım cızırtı yapıyor küçük bir cızırtı sesi yapması normal biliyorum (yani coil whine) laptop normal şarj modundayken 50w civarı çekiyor. Hızlı şarj modunu açtığımda 70w civarı çekmeyi başlıyor ve coil whine dışında arada minik çıt çıt seslerde yapıyor sineğin ışığa çarpması gibi normal mi bu durum sorun yaratır mı

Anlatımından bi c4 kokusu alıyorum. Patlamayı bekliyor gibi. Muhtemelen içinde elektrik kaçağı oluyor. Alalı çok olmadıysa iadeye yolla.

Anlatımından bi c4 kokusu alıyorum. Patlamayı bekliyor gibi. Muhtemelen içinde elektrik kaçağı oluyor. Alalı çok olmadıysa iadeye yolla.mmu
muhtemelen hocam markaya yazdım iade düşünüyorum bende korkuttu :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

markayı hiç duymadım
bende duymadım ama araştırdım biraz iyi duruyordu fakat pişman etti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,624
Üyeler
195,687
Son üye