Arkadaşlar lian li kas almayı planlıyorum aklımda:
www.incehesap.com
www.incehesap.com
bu ikisi var bunların arasında ne fark var değer mi 13k lık olanı almaya yoksa 9 k lık olanı mı alayım bide kasanın açıklamasında e atx anakart destekliyor diyo sadece e atx mi yoksa e atx e kadar mı destekliyo benim anakart matx ilerde atx geçicem
Lian Li O11 Dynamic Evo RGB Beyaz Mid-Tower E-ATX Oyuncu (Gaming) Kasa (G99.O11DERGBW.00) - incehesap.com
Lian Li O11 Dynamic Evo RGB Beyaz Mid-Tower E-ATX Oyuncu (Gaming) Kasa (G99.O11DERGBW.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Lian Li O11 Dynamic Evo XL Beyaz Full-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.O11DEXL-W.00) - incehesap.com
Lian Li O11 Dynamic Evo XL Beyaz Full-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.O11DEXL-W.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
bu ikisi var bunların arasında ne fark var değer mi 13k lık olanı almaya yoksa 9 k lık olanı mı alayım bide kasanın açıklamasında e atx anakart destekliyor diyo sadece e atx mi yoksa e atx e kadar mı destekliyo benim anakart matx ilerde atx geçicem