Exvega Oyuncu Koltuğu İndirim Kodu Var Mı?

Arthur

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
12000
Arkadaşlar Merhaba,

Exvega'nın kendi sitesinden "Exvega Andromeda Yüzüklerin Efendisi Balrog Lisanslı Oyuncu Koltuğu"nu satın almayı düşünüyorum. Genel olarak Exvega markasını ve özellikle Andromeda serisini kullanan var mı ? Sitede kullanabileceğim yayıncı youtuber vb. indirim kodu var mıdır? Alternatif Zio vb. marka model öneriniz varsa fikirlere açığım..

Bütçe: 12.000 TL
Ürün Linki: https://exvega.com/products/exvega-...isansli-oyuncu-koltugu?variant=45159968833715

hocam aldınız mı memnun musunuz

Arkadaşlar Merhaba,

Exvega'nın kendi sitesinden "Exvega Andromeda Yüzüklerin Efendisi Balrog Lisanslı Oyuncu Koltuğu"nu satın almayı düşünüyorum. Genel olarak Exvega markasını ve özellikle Andromeda serisini kullanan var mı ? Sitede kullanabileceğim yayıncı youtuber vb. indirim kodu var mıdır? Alternatif Zio vb. marka model öneriniz varsa fikirlere açığım..

Bütçe: 12.000 TL
Ürün Linki: https://exvega.com/products/exvega-...isansli-oyuncu-koltugu?variant=45159968833715
merhaba ürünü aldınız mı çok yakında almayı düşünüyorum

merhaba ürünü aldınız mı çok yakında almayı düşünüyorum
Hocam merhaba, Wraith Spyne T3 Pro modelini tercih ettim, bir ayı geçkindir kullanıyorum. Gayet memnunum. Bel ve boyun desteği bence gayet iş yapıyor. Boyun kısmı biraz da boyla alakalı bi durum tabii. Ben 176 cm, 80 kilo civarıyım. Oturma alanı yeterli filenin bana göre tek dez avantajı yazın her ne kadar serin terletmesi çok daha az olsa da şortla vs. oturduğunuzda bacakta iz bırakabilir/rahatsız edebilir. Buna nazaran uzun süreli oturup oyun oynadığımda hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Ekstra olarak halı ayaklığı almıştım (Daha önceki koltuğumdakilerle devam ediyorum). Farklı bir tarzı var ama elbette buna da muadil Hawk vb. markalarda file çeşitleri de var. Alternatif olarak bakmanızı tavsiye ederim..

aktif olarak exvega andromeda 2025 kullaniyorum soranlar olmus memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,924
Üyeler
197,089
Son üye
ragnarlothbrok16
Geri