bizde de vatandaslik var da yerlesmek icin ev fiyatlari almis basini ucuyor orasi bile zor artikÜniversite bitsin yerleşicem umarım hocam![]()
bizde de vatandaslik var da yerlesmek icin ev fiyatlari almis basini ucuyor orasi bile zor artikÜniversite bitsin yerleşicem umarım hocam![]()
3 gün oldu hala bekliyoruz bende iki gündür yazıyorum bana hatanın farkında olduklarını, ilgili ekibin ilgilendiğini be çözüleceği söylendi.ibanda hata varmış dün konuştum müşteri hizmetleri ile onlarda üste bildirmiş bir kaç gün bekleyin zaten ibanda hata var dediler bende klavye ve maus aldım
siz yaptınız mı?_Referans kodu paylasabilecek olan var mi
Ben PDF olarak yükledimCasback başururken pdf faturamı yoksa fiziki faturayı çekip mi eklememiz gerekiyor.
Hocam başvurdunuz mu?Arkadaşlar bu bayiniz kısmındaki olay ne posta kodu ve ülke seçin diyo ne demek istiyor burada?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
siz yaptınız mı?_
Hocam ne oldu başvurunuz onaylandı mı mail geldi miBenim Bulgaristan'da banka hesabım olduğu için denedim hocam yoksa tr ibanını başında bg olarak girerseniz tabii ki olmaz. Eğer yurt dışı banka hesabınız varsa satın alım ülkesi fark etmeksizin parayı alabiliyormuşuz tek fark para euro olarak yatar.
hocam bu iade yalan galiba. Defalara denedim rog anakart aldım 1000 lira vericekler burnumdan geldi hiçbir türlü gönderemiyorum.ayrıca gamesplanet kodu verıyor sanırım resimlerde var