❌İndirim Bitti! 6999 Tl - Vatan Mağaza -Huawei Matepad Air 8gb 128gb- Teşhir Olabilir

Hocam yani alacaktım ama keşke tabletim olmasaydı da bunu alsaydım tablet güzel ama ben almayacağım en azından benim için yürüyüş oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet çizikler olduğunu söyledi zaten

Ben de iPad a16 var o olmasaydı bunu alırdım da gerek yok al sat da yapmıyorum zaten
bana alıp kargolama imkanın varmı burak her şeyini karşılarım

halihazırda ipad kullanıyorum diyorsun, güzel fırsat nakit sıkıntın yoksa al
Hocam güzel ama yani öğrenciyim alırım sorun değil ama ihtiyacı olan birileri alsa iyi olur

Hocam güzel ama yani öğrenciyim alırım sorun değil ama ihtiyacı olan birileri alsa iyi olur
Kendimi de şuan sıkıntıya sokmayayim

ayırıyorlar hocam az önce satıldı dediklerinin hepsi palavra muhtemelen
Ben şahsen şuan satıldı bu yüzden fatura yansımadı ondan stok var gözüküyor yalanını sıkmak için böyle dediklerini düşünüyorum yazık günah valla ikinci elde 10k ya satar çoğu 2 3k için değer mi kardeşim?

Kendimi de şuan sıkıntıya sokmayayim
yani kendin bilirsin, bunu kullanıp temiz ipadini satacaksan ya da bunu satacaksan veya ben almayım gruptan biri faydalansın diyorsan biriyle anlaş

Ben şahsen şuan satıldı bu yüzden fatura yansımadı ondan stok var gözüküyor yalanını sıkmak için böyle dediklerini düşünüyorum yazık günah valla ikinci elde 10k ya satar çoğu 2 3k için değer mi kardeşim?
sonuna kadar haklısın ama bu ülkede kelimeler kifayetsiz kalıyor bazen

yani kendin bilirsin, bunu kullanıp temiz ipadini satacaksan ya da bunu satacaksan veya ben almayım gruptan biri faydalansın diyorsan biriyle anlaş
Hocam kargolama imkanım olmaz da zaten birkaç kişi aramış büyük ihtimalle satılmıştır ipadi 5 ay önce aldım almasaydim büyük ihtimalle bunu alırdım

Aldım ben, günlük işler excel ve film için kullanıcam sadece umarım üzmez

İstanbul Gaziosmanpaşa şubesindeki 10dk önce alınmış. telefonda aramıştım ürün var dedi 20dk içinde gitmeme rağmen satıldı 10dk önce birisi aldı dedi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. kim o şanslı kişi burada mı?

Sivas aradım 1 adet kapalı kutu stok var dedi. Tamam dedim babamı yönlendiriyorum. 1 dk geçmedi beni aradılar. Cevap : Satıldı.

Yani bu kadar bariz yapılmaz bu işler. Hakkım varsa helal etmiyorum.
Hocam konudan bağımsız ama 2 el sistem dizmeyi düşünüyom 20 k bütçem sizce param güvende ile dışardanmı temin etmem gerekiyor yoksa sivas içi toplayabilirmiyim malum fiyatlar uçtu

Arkadaşlar ben buldum fakat bir kusuru var. Klavyesinin paye up düğmesi yok. Alsam mı bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,342
Üyeler
195,603
Son üye
kuzGun61
Geri