O omerpasha 80+ Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Reaksiyon skoru 1 14 Mayıs 2026 #27 kaansarii yazmış: mail geldi hocam Devamı için tıklayın... Hocam ben 9 mayısta aldım. Mail gelecek diyor amazonda hala bir şey yok. Siz kaç gün beklediniz? Hangi gün aldınız?
kaansarii yazmış: mail geldi hocam Devamı için tıklayın... Hocam ben 9 mayısta aldım. Mail gelecek diyor amazonda hala bir şey yok. Siz kaç gün beklediniz? Hangi gün aldınız?
K kaansarii 80+ Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 68 Reaksiyon skoru 15 15 Mayıs 2026 #28 omerpasha yazmış: Hocam ben 9 mayısta aldım. Mail gelecek diyor amazonda hala bir şey yok. Siz kaç gün beklediniz? Hangi gün aldınız? Devamı için tıklayın... hocam ben de 9 mayısta aldım 2 gün önce tahmini cumartesi teslim edilecek diye mail geldi
omerpasha yazmış: Hocam ben 9 mayısta aldım. Mail gelecek diyor amazonda hala bir şey yok. Siz kaç gün beklediniz? Hangi gün aldınız? Devamı için tıklayın... hocam ben de 9 mayısta aldım 2 gün önce tahmini cumartesi teslim edilecek diye mail geldi