Sıfırdan Tyt Ayt Biter mi? Nasıl Çalışmalıyım (2026 YKS)

tyt ayt kac net yapiyorsunuz suan

Adamin dünya o kadar umrunda değil ki 2 martta açtığı konuya şimdi cevap veriyor
geçen sene 2 mart desek daha doğru olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güncel olarak önü açık olan meslekler inşaatçılık tesisatçılık ve elektrikçiliğe evrildi. sınava çalışcaklar bunları da göz önünde bulundurmalı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güncel olarak önü açık olan meslekler inşaatçılık tesisatçılık ve elektrikçiliğe evrildi. sınava çalışcaklar bunları da göz önünde bulundurmalı
ne yaptın sen geçen yıldan beri girdinmi yoksa boştamısın daha

Tamamen sıfırdan başladım ders nasıl çalışılır gerçekten bi fikrim yok. Bir hafta pomodoro denilen çöpü uyguladım arpa boyu yol ilerlemedim. Tarih ingilizce ve Edebiyat dışında tüm derslerim sıfır. Nasıl ilerlerim konular yetişir mi gerçekten kafam karışık yol haritası oluşturmak için birinin beni aydınlatması gerek
1 ayda yetiştirmen imkansız bir şey sadece tarih biliyorsun ve az buçuk türkçe çözebilirsin fen matematik yok ve sayısalcısın eğer gerçekten bir yerlere gelmek istiyorsan 1 sene mezuna bırakacaksın öyle şimdiden hazırlanmaya başlayacaksın

1 ayda yetiştirmen imkansız bir şey sadece tarih biliyorsun ve az buçuk türkçe çözebilirsin fen matematik yok ve sayısalcısın eğer gerçekten bir yerlere gelmek istiyorsan 1 sene mezuna bırakacaksın öyle şimdiden hazırlanmaya başlayacaksın
yavaşça entry nin sol üstüne bak :widepeepo:

Geri