Hiçte vahim değil 1.5 yıl var hocamdurumumuz vahim
Hiçte vahim değil 1.5 yıl var hocamdurumumuz vahim
Hayır öylebi durumum yok okuma şevkim kırıldıanladığım kadarıyla üni okumak için para biriktireceksin ailen yardımcı olamıyor mu
Adamin dünya o kadar umrunda değil ki 2 martta açtığı konuya şimdi cevap veriyorsıfır net desem yalan olmaz. dünya çok değişik bir yere döndü bu saatten sonra eğitim kimseyi kurtarmaz
geçen sene 2 mart desek daha doğru olur.Adamin dünya o kadar umrunda değil ki 2 martta açtığı konuya şimdi cevap veriyor
güncel olarak önü açık olan meslekler inşaatçılık tesisatçılık ve elektrikçiliğe evrildi. sınava çalışcaklar bunları da göz önünde bulundurmalıgeçen sene 2 mart desek daha doğru olur.
ne yaptın sen geçen yıldan beri girdinmi yoksa boştamısın dahageçen sene 2 mart desek daha doğru olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
güncel olarak önü açık olan meslekler inşaatçılık tesisatçılık ve elektrikçiliğe evrildi. sınava çalışcaklar bunları da göz önünde bulundurmalı
1 ayda yetiştirmen imkansız bir şey sadece tarih biliyorsun ve az buçuk türkçe çözebilirsin fen matematik yok ve sayısalcısın eğer gerçekten bir yerlere gelmek istiyorsan 1 sene mezuna bırakacaksın öyle şimdiden hazırlanmaya başlayacaksınTamamen sıfırdan başladım ders nasıl çalışılır gerçekten bi fikrim yok. Bir hafta pomodoro denilen çöpü uyguladım arpa boyu yol ilerlemedim. Tarih ingilizce ve Edebiyat dışında tüm derslerim sıfır. Nasıl ilerlerim konular yetişir mi gerçekten kafam karışık yol haritası oluşturmak için birinin beni aydınlatması gerek
yavaşça entry nin sol üstüne bak1 ayda yetiştirmen imkansız bir şey sadece tarih biliyorsun ve az buçuk türkçe çözebilirsin fen matematik yok ve sayısalcısın eğer gerçekten bir yerlere gelmek istiyorsan 1 sene mezuna bırakacaksın öyle şimdiden hazırlanmaya başlayacaksın