Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

12476.webp

B850 Tomahawk son 1 yılın en düşük fiyatı ben bir tane kaptım ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

Bu ikisini aldım. 1000 lira bonus kampanyasına katıldım, 15798'e geldi.

1778878957726.webp

Son düzenleme:
Beyazi sepete eklemistim hizli ucmus. Siz kullanmaya basladiniz mi? performansi nasil?

forumda bahsedilen Ocypus Sigma L36 PRO de takibimde, bununla karsilastirmasi nasil olur acaba
valla işlemci Kasa aldım PSU bulup alırsam kurucam sistemi birtanede lga 1700 ddr4 anakart lazım. galahad 2 sl inf 360 ile bunu kıyaslarım aynı işlemciyi kullanıcam çünkü hangi stress testini yapayım ?

valla işlemci Kasa aldım PSU bulup alırsam kurucam sistemi birtanede lga 1700 ddr4 anakart lazım. galahad 2 sl inf 360 ile bunu kıyaslarım aynı işlemciyi kullanıcam çünkü hangi stress testini yapayım ?
OCCT is gorur, bir yandan sicakliklari da gosteriyor, hwinfoyla birebir ayni olmasa da yakin. Bir de Cinebench R24 ve R26da da test esnasinda cpu sicakliklarina bakarsiniz. Gerisi zaten kullandiginiz oyun /programlardan zamanla gozlersiniz. 3DMarkin da cpu testi var gerci ve Cpu-Z nin kendi benchmarki.

Benim 5600Mhz rami 6000Mhzye cikarip bu programlarla test ettim,1 saatlik cpu+ram testi yaptim.

Hangi cpuyu aldiniz? iyi sogutma istiyorsa fark daha belli olur.

OCCT is gorur, bir yandan sicakliklari da gosteriyor, hwinfoyla birebir ayni olmasa da yakin. Bir de Cinebench R24 ve R26da da test esnasinda cpu sicakliklarina bakarsiniz. Gerisi zaten kullandiginiz oyun /programlardan zamanla gozlersiniz. 3DMarkin da cpu testi var gerci ve Cpu-Z nin kendi benchmarki.

Benim 5600Mhz rami 6000Mhzye cikarip bu programlarla test ettim,1 saatlik cpu+ram testi yaptim.

Hangi cpuyu aldiniz? iyi sogutma istiyorsa fark daha belli olur.
eski cpum 13700k 7800x3d aldım

eski cpum 13700k 7800x3d aldım
Hayırlı olsun. Ben bu haftayı da pas geçtim. Freedom çöp olmuş yeni parçalarla. Adam etmeye kalkınca da 55k oluyor 5060ti 16gb sistem için de değmez ya. Nöbete devam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama aklım şu sisteme aşırı çeliniyor.

52k ya güzel gibi ama işte intel olunca meeeeehhh oluyor insan

o zaman AIOlar arasindaki fark netlesebilir ozellikle ek ayar yapilmadan kullanilan13700kda. 7800x3d de hayirli olsun.

AIDA64un throttling testi de vardi aklima geldi ama OCCTde de test esnasinda goruluyor.
teşekkür ederim aynı kasada 13700kyı hem 360 hemde 280 ile test etmiş olucam 7800x3d olanıda farklı kasada 360 galahad 2 ile test etmiş olucam 7800'e 280mm olanı bağlamam 13700k yeterince ısınan bir işlemci zaten. sonuçları atarım buraya.

Hayırlı olsun. Ben bu haftayı da pas geçtim. Freedom çöp olmuş yeni parçalarla. Adam etmeye kalkınca da 55k oluyor 5060ti 16gb sistem için de değmez ya. Nöbete devam

Ama aklım şu sisteme aşırı çeliniyor.

52k ya güzel gibi ama işte intel olunca meeeeehhh oluyor insan
kasa aldım hocam ben sadece 3500 liraya taksitsiz cpuyuda taksitsiz aldım taksitsiz alma limitim kalmadı artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri