İtopyadan Bu Sistem Bu Fiyata Alınır mı?

Hocam moderatörlerimiz zaten halleti elemanları. Konuyu da şöyle özet geçeyim sana. Adam 500 lira indirim görünce ya da yeni bi ürün çıkarttıklarında buraya gelip sıcak fırsatlara forum açıyormuş. Sonra yan hesaba geçip "bi tane çektim", "kardeşime aldım hemen" falan diye yorum atıyor. Farklı firmanın ürünlerine de tabiri caizse çamur atıp itopyadan link atıyorlar.
Vay karaktersizler. Bu kadar ucuz hareketler hiç yakışmamış.

Hocam moderatörlerimiz zaten halleti elemanları. Konuyu da şöyle özet geçeyim sana. Adam 500 lira indirim görünce ya da yeni bi ürün çıkarttıklarında buraya gelip sıcak fırsatlara forum açıyormuş. Sonra yan hesaba geçip "bi tane çektim", "kardeşime aldım hemen" falan diye yorum atıyor. Farklı firmanın ürünlerine de tabiri caizse çamur atıp itopyadan link atıyorlar.
Gördüm hepsinin hesaplarına mesajlarına baktım felaket komikti yardı valla dgöşlaföşçlshöşçlaöşl

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
https://forum.donanimarsivi.com/kon...in-fiyatina-6-taksite-varan-kampanya.1228893/

Bunda patladı mevzu, cezalı olanları görürsünüz zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aslanpunch diye bi hesaptan banlanınca arapboy diye bi hesaba geçip bunları ifşalayan değerli üyemiz GGbaba'ya sen incehesap çalışanısın falan demeye çalıştılar. Neymiş incehesap indirimi paylaşıyomuş. :d Paylaşmayalım mı anlamadım valla bende amd seviyorum mesela işlemci olarak. amd çalışanı mıyım? keşke..

Vento'nun bu kasasındaki 850 ve 1000w güç kaynaklarının modelini biliyor musunuz hiçbir yerde bulamadım
VİTA GM diye düşünüyorum çünkü vento kasalarda FSP psular oluyor +80 gold olup 1000w olan tek psu vita gm (türkiye de başka yok diye biliyorum). Ki vita gm bile olmasa en kötü +80 gold bile C+/B tier o yüzden alınmasında sorun olmaz.

https://forum.donanimarsivi.com/kon...in-fiyatina-6-taksite-varan-kampanya.1228893/

Bunda patladı mevzu, cezalı olanları görürsünüz zaten

aslanpunch diye bi hesaptan banlanınca arapboy diye bi hesaba geçip bunları ifşalayan değerli üyemiz GGbaba'ya sen incehesap çalışanısın falan demeye çalıştılar. Neymiş incehesap indirimi paylaşıyomuş. :d Paylaşmayalım mı anlamadım valla bende amd seviyorum mesela işlemci olarak. amd çalışanı mıyım? keşke..
Ben bu indirimler hoşuma gitmedi yararlananlara hayırlı olsun mu ne dedim bir şey dedim. Bir de bana yazıyor ki "Tüh itopya da buna çok üzüldü" ulan yarıldım ya. Şu durumlara düşsem utancımdan yeri yarıp içine girerim rezil

Ben bu indirimler hoşuma gitmedi yararlananlara hayırlı olsun mu ne dedim bir şey dedim. Bir de bana yazıyor ki "Tüh itopya da buna çok üzüldü" ulan yarıldım ya. Şu durumlara düşsem utancımdan yeri yarıp içine girerim rezil
Evet gördüm onu, büyük rezillik. Ve büyük hate topladılar.

VİTA GM diye düşünüyorum çünkü vento kasalarda FSP psular oluyor +80 gold olup 1000w olan tek psu vita gm (türkiye de başka yok diye biliyorum). Ki vita gm bile olmasa en kötü +80 gold bile C+/B tier o yüzden alınmasında sorun olmaz.
Vita GM ile geliyor hocam

SİSTEM: https://www.itopya.com/omega-radeon...xt-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem-paket_h29510
Merhabalar bir arkadaş OEM almak istiyor. Paraf kredi kartı var ve itopyada 6 taksit yapıyor malum. Ben ona bunu önerdim EK'teki görseldeki özelleştirmeleri yapmasını söyledim. Arkadaş fiyatının iyi olup olmadığını ve bayram üzeri daha cazip indirimler gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz?

Birde eğer bu OEM paketin fiyatı avantajlıysa görsellik açısından AIO istediğini söyledi hangisi performans ve sessizlik olarak daha makul bir seçenek olur bu konudada fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
Sistemi alacak arkadaş: @Kendihalinde

@AMYG @TaHao @GGbaba @Aydi @F1nerF1rst @jombo @hakanoncul9 @Volkan:/ forumda sık sık gördüğüm aktif arkadaşları etiketledim fikirlerinizi belirtebilirmisiniz
sistem makul gibi fakat m2 ssd biraz dertli geldi gözüme kasa konusunda da kasa mesh yapıda fakat araştırmıştım bende de cooler master var şuan bu kasaların iç aksamı biraz hantal kablolama vs açısından çok iyi değil hava akışını etkiliyor içerideki saçma giriş çıkışlar ramler de ne var bakmadım ama Lexar şuan iyi gibi tabi yine bi kampanya olursa lexardan iyisi düşebilir aynı şekil anakartta geleceğe dönüklük açısından 850 eagle ice serisi tekrar indirime girecek diye düşünüyorum bazı parçalarla sonradan oynanabilir AIO konusunda ne olacağına bağlı kule tipi biraz daha sessiz olacaktır ses konusunda ileride keyfe keder fan değişilebilir AIO konusuna girince üst düzey almadıkça pompa sesi+fan sesi var sonuçta

Son düzenleme:
SİSTEM: https://www.itopya.com/omega-radeon...xt-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem-paket_h29510
Merhabalar bir arkadaş OEM almak istiyor. Paraf kredi kartı var ve itopyada 6 taksit yapıyor malum. Ben ona bunu önerdim EK'teki görseldeki özelleştirmeleri yapmasını söyledim. Arkadaş fiyatının iyi olup olmadığını ve bayram üzeri daha cazip indirimler gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz?

Birde eğer bu OEM paketin fiyatı avantajlıysa görsellik açısından AIO istediğini söyledi hangisi performans ve sessizlik olarak daha makul bir seçenek olur bu konudada fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

@AMYG @TaHao @GGbaba @Aydi @F1nerF1rst @jombo @hakanoncul9 @Volkan:/ forumda sık sık gördüğüm aktif arkadaşları etiketledim fikirlerinizi belirtebilirmisiniz
Bu fiyata sistem alırken çok beklentiye girecek arkadaşları uyarayım ben. Kart Bi tık, çok değil Bi tık sıcak çalışıyor. 3 x 8 pin girişi var görsellik isteyenler için söylüyorum. Upgrade etme düşüncesiyle değil dümdüz alınıp eze eze kullanılacak sistem. Yani ben öyle kullanırdım. Bunun dışında amd kartlar ram seçme durumu var bazı fps oyuncuları motion blurdan ekran kartlarını suçluyor. Asla 2k sistemi değil 7500f ile alırsanız, ben olsam 4k da işlemci kıyaslarına bakar öyle alırdım. Karta uv atar geçerdim. Onun dışında gen 3 ssd için eleştirilecek bir taraf göremiyorum ben. Sistemi alıp gerçekten eze eze kullanıp 2 3 yıl sonra elden çıkarıp yeni serilere geçerdim.

Son düzenleme:
Bu fiyata sistem alırken çok beklentiye girecek arkadaşları uyarayım ben. Kart Bi tık, çok değil Bi tık sıcak çalışıyor. 3 x 8 pin girişi var görsellik isteyenler için söylüyorum. Upgrade etme düşüncesiyle değil dümdüz alınıp eze eze kullanılacak sistem. Yani ben öyle kullanırdım. Bunun dışında amd kartlar ram seçme durumu var bazı fps oyuncuları motion blurdan ekran kartlarını suçluyor. Asla 2k sistemi değil 7500f ile alırsanız, ben olsam 4k da işlemci kıyaslarına bakar öyle alırdım. Karta uv atar geçerdim. Onun dışında gen 3 ssd için eleştirilecek bir taraf göremiyorum ben. Sistemi alıp gerçekten eze eze kullanıp 2 3 yıl sonra elden çıkarıp yeni serilere geçerdim. Aynı sistemi A tier bileşenler full taksitli full görsel olarak 125k civarına topladık. (110k kurtarır ama görsellik öncelik olacaksa masraf artıyor).
SSD yi Dramli gen 3 olduğu için seçtim ve 1TB olması gaming bir sistem için yeterlidir diye düşündüm açıkçası. Orta segment 1 TB gen 4 lere 2000 lira fazla para kesiyordu. Ben olsam FSP MP7 ile alırdım ancak arkadaş görsellik dediği için soğutucuyu komple çıkarıp Arctic LF III pro veya lian li galahad II Lite alsa daha iyi olabilir. Veya olmadı 2 3k yada f p aiolar vardı onlardan bakabilir. Konuya etiketledim zaten arkadaşı yazdıklarınızı görüyodur heralde.

ben kendimce 1-2 özelleştirme yaptım o şekilde ortalama 90 a çıkıyor fiyat
1778929378164.webp

Aşağıdaki sistemi A tier bileşenler full taksitli full görsel olarak 125k civarına topladık. (110k kurtarır ama görsellik öncelik olacaksa masraf artıyor).
Amd ryzen 7 9800x3d : 20.894÷6
Sapphire RX 9070 XT Pulse : 35.360÷6
Lexar Ares 2×16gb 6400mhz cl30 : 23.130÷5
Kingston kc3000 2 tb : 14.414÷6
Gıgabayte x870 aorus elite : 14.561÷6=
Corsair RM850x : 8.524÷6
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB : 5.999÷6

Kablolama optimizasyonu ben yaptım bursaya giderek

Ekler

• 1000094330.webp
    1000094330.webp
    419.6 KB · Hit: 9
  • 1000093005.webp
    1000093005.webp
    477.2 KB · Hit: 9
Sınır bütçe ne görseli güzel parça kalitesi iyi bir sistem önerebilirim. Bu da kötü bir sistem değil 6 taksite ama normal ederi de bu zaten tek tek alsanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,596
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri