🔥İndirim Vatan 16 Mayıs Sistemi 42999 ₺

3500TL'yi çerez parası gibi yazıyorsunuz ya böyle insanların yaşını merak ediyorum. bir de indirimle bu fiyatlar normalde daha pahalı. inşallah size küçük gelen paraların değerini bir gün anlarsınız anne baba beslemeyi bıraktığı zaman.

kimsenin polemiğe girmek gibi bir amacı yok açık açık yanlış bilgilendirme yapıyorsun sonra da "yanlışsın" denilince tribe giriyorsun çok komik xd
Anne baba beslemeyi bıraktığı zaman diye polemik yaratan sensin. Benim babam olmamasına rağmen bu kadar emin bir şekilde yorum yapan yine sensin. Gerçekten aciz bir varlıksın.

güzel kasa bütçeniz vrsa anakart ve kasayi bir tık yükseltin ilerde upgrade ederseniz uğraşmasınız

güzel kasa bütçeniz vrsa anakart ve kasayi bir tık yükseltin ilerde upgrade ederseniz uğraşmasınız
hangi anakartı tavsiye edersin hocam bundan geleni 2bine satsak 7500 8000 bine dışarıdan daha iyi upgrade yapılabilir sanki ? ben çok beğenmedim vatanın upgradeleri.

Anne baba beslemeyi bıraktığı zaman diye polemik yaratan sensin. Benim babam olmamasına rağmen bu kadar emin bir şekilde yorum yapan yine sensin. Gerçekten aciz bir varlıksın.
allah rahmet eylesin kardeş 11 gün sonra 30 sene olacak benim peder beyinde 6 sene sonra öldüğü yaşta olucam olabilirsem.

hangi anakartı tavsiye edersin hocam bundan geleni 2bine satsak 7500 8000 bine dışarıdan daha iyi upgrade yapılabilir sanki ? ben çok beğenmedim vatanın upgradeleri.
valla hocam ben uzun süreli alir kullanırım diyorsan 4 ram slotlu almak en mantıklısı msi pro b650m-a wifit felen o tarz olurdu
ama onlarda bir tık fiyatlari yüksek yok işimi görsün ramlere işlemciye oc yapayım birazda serin calissin diyorsan asus prime b650m-r ilk 2 seçenek olur felen olabilir zaten hepsi birbirine çok yakın

Geri