GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,383
Gelmedi daha benim ev dönüş yolunda hep akşam geliyorlarbenim elimde şuan nasıl abi
Gelmedi daha benim ev dönüş yolunda hep akşam geliyorlarbenim elimde şuan nasıl abi
2 derece fark mı etti? Hocam 2 derece ancak yanılma payı olur. AMD tarafında soket yamulması gibi bir durum söz konusu değil. O intel için geçerli. Bu braket AMD için ancak macunun kenarlara taşmasını engelliyor. X markası üretti diye baş tacı yapacak değiliz. O firmaların derdi bir şekilde ürün pazarlamak zaten. Benim aldığım sonuç ve aldıktan sonra yapmış olduğum araştırmaların sonucu: BİR HALTA YARAMIYOR.
Başka birisi test etmiş ve 2 derece fark elde etmiş videoya bakabilirsiniz. Ayrıca Der8auer'de 2 derece fark gözlemlemiş. Ben 3 derece fark gözlemledim en yüksek çekirdek sıcaklığını baz alarak. Demek ki tek referans sizin test sonuçlarınız değilmiş.
Ayrıca işin içinde işlemci soketi yamulması ve voltaj kararlılığı var. Contact frame bunların üstesinden gelirken "işe yaramıyor" demek çok saçma. Bu işi yapan kişilere saygısızlık. Thermalright ürünü üretmiş, adamlar işe yaradığına dair 15 sayfa makale paylaşmış biri çıkıp diyor ki "işe yaramıyor"
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arctix MX-7 ile denedim bir saat içerisinde iki ayrı test yaptım sırf ne kadar fark ediyor diye. Yani MX-7'den iki kere kullanmış oldum. TF7 kullanmıyorum performansından memnun değilim.
![]()
Thermal Grizzly AM5 Contact & Sealing Frame CPU Mounting Aid
The AM5 Contact & Sealing Frame is a CPU mounting aid with optional foam gasket for Ryzen processors.www.thermal-grizzly.com
Koskoca Thermalright, Der8auer, Igorlabs ve gamer nexus yalan söylüyor evet beyler hikaye bu kadarŞu makaleyi bari okuyun da adamların emeğine işe yaramıyor deyip saygısızlık etmeyin.
![]()
We Made the Perfect CPU Cooler | Intel vs. AMD Curvature & Coldplate Engineering | GamersNexus
Coolers We Made the Perfect CPU Cooler | Intel vs. AMD Curvature & Coldplate Engineering May 20, 2024 Last Updated: 2024-05-20 We worked with Scythe to create a “golden sample” CPU cooler The Highlights We had a CPU cooler’s coldplate custom manufactured to match the curvature of an Intel heat...gamersnexus.net
Gamer nexus senin söylediklerinin tam tersini söylüyor. Makalesini paylaştım okuyup bilgilenmek size kalmış. İnsanlar size değil profesyonel incelemelere inanıyor. Ben inandım ve aldım ve öyle de oldu. Bu kitin sadece sıcaklık düşürmesini beklemek oldukça amatörce bir beklenti zaten. Kit 4 ayrı avantaj sunuyor. Tabi ki de bizim kitle sadece sıcaklığa odaklanmış.2 derece fark mı etti? Hocam 2 derece ancak yanılma payı olur. AMD tarafında soket yamulması gibi bir durum söz konusu değil. O intel için geçerli. Bu braket AMD için ancak macunun kenarlara taşmasını engelliyor. X markası üretti diye baş tacı yapacak değiliz. O firmaların derdi bir şekilde ürün pazarlamak zaten. Benim aldığım sonuç ve aldıktan sonra yapmış olduğum araştırmaların sonucu: BİR HALTA YARAMIYOR.
Tamam alacak kişiler sıcaklık için bir önemi olmadığını bilsin. Bu ürünün AMD tarafındaki misyonu çok daha farklı konularda geçerli.Gamer nexus senin söylediklerinin tam tersini söylüyor. Makalesini paylaştım okuyup bilgilenmek size kalmış. İnsanlar size değil profesyonel incelemelere inanıyor. Ben inandım ve aldım ve öyle de oldu. Bu kitin sadece sıcaklık düşürmesini beklemek oldukça amatörce bir beklenti zaten. Kit 4 ayrı avantaj sunuyor. Tabi ki de bizim kitle sadece sıcaklığa odaklanmış.
Evet kesinlikle önemli bir düşüş olmuyor burada hemfikiriz. Ama bu güçlendirme kitine sıcaklık düşürme kiti olarak bakılması çok yanlış.Tamam alacak kişiler sıcaklık için bir önemi olmadığını bilsin. Bu ürünün AMD tarafındaki misyonu çok daha farklı konularda geçerli.