Mantıksızekran kartını zotac 5070 twin ve işlemciyi r5 7600x yaptım msi 650w kasa besleyebilir mi yoksa fazeon 750w mı alayım?
Mantıksızekran kartını zotac 5070 twin ve işlemciyi r5 7600x yaptım msi 650w kasa besleyebilir mi yoksa fazeon 750w mı alayım?
yarın öğlendi galibainidirim ne zmaan kadar devam ediyor acaba
ya stok biter yadainidirim ne zmaan kadar devam ediyor acaba
Ben Asus b650 yapıp sipariş verdim vatan topkapı şubesini aradım şubeye getirerek montaj yapıyolarmış.bilen olursa yazabilir mi sistemin anakartı iyi mi kötü yani pek anlamam yükseltme felanda yapmam böyle devam eder belki sadece uygun olurssa ram alırım hatta ssd im var 2tb sistemdekini satmayı planlıyorum.anakartı yaparsam sadece asrock yaparım gibi geliyor 45600 olacak.
hocam ben de sipariş ekranındayım mağazadan mı alacaksınız yoksa eve gelince sen mi götüreceksiniziBen Asus b650 yapıp sipariş verdim vatan topkapı şubesini aradım şubeye getirerek montaj yapıyolarmış.
Ben başka bir şubeyi aradığımda montaj hizmeti sağlamıyoruz dediler şubeden şubeye teyit ettirin.Ben Asus b650 yapıp sipariş verdim vatan topkapı şubesini aradım şubeye getirerek montaj yapıyolarmış.
hayırlı olsun...Geçtik siparişi 45.603 TL inşallah kötü bir karar değildir.
Teşekkürler sizce bu fiyata daha iyisi olabilir miydi hocam bayağıdır aklımdaydı böyle bir sistem almak.hayırlı olsun...