Razer Blackshark V2 X Beyaz Alınır mı?

Alınmaz rahatlık dışında hiç bir özelliği yok 2 yıl kullandım

Boğukluk azalır, ses şiddeti de bir miktar artar. Realtek ayarı dışında EQ APO ayarını da yaparsanız şiddeti artar.

Ama dediğim gibi ben şu ana kadar kullandığım kulaklıklarda, CS2 ve BF6'da ses kasarken çok da verim alamadığımı belirteyim. Şu an Wraith EvoX ve EPZ TS-01 DAC/AMP ses kartı var. Şu ana kadar H2002P, H2002U PRO, H2002BG, BlackShark V2 X test ettim. Hepsinden daha önde duruyor. Bunların arasında da ses kalitesi olarak H2002U PRO > H2002BG > H2002P >BlackShark V2 X diyebilirim. IEM kulaklık hepsinden daha iyi.
https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik?variant=49668066771137 SİZCE BU ALINIR MI?

Razer Blackshark v2 x Beyaz kulaklık alacağım 2500tl ye ama forumlarda çoğu kişi beğenmemiş.Bende beyaz renk ve şık tasarım olsun istiyorum oynadığım oyunlar valorant fifa asetto corsa gibi oyunlar sizce alınır mı?
Hocam 2 yıldır kullanıyorum öncelikle aşırı rahat bir ürün 15 saat rust oynadığım günlerde oldu ama kulağımı ağrıtmadı ayrıca hafif ve ses kalitesi gayet iyi sadece ses biraz az gelebilir onu da fx sound kurarak gaming moduna alıp çözebilirsin mikrofon kalitesi ile bu fiyata göre gayet güzel arkadaşım da hyper x cloud alpha var mikrofonlar neredeyse aynı kalitede alacaksan ve bütçen max buysa tavsiye ederim

Tizleri bir tık zayıf. Mid ve Bass tatmin edici, mikrofonu iş görür. Rahatlığı güzel ama yazın terleme yaşayabilirsin ortama göre. Anakartın kötüyse jaklı kulaklık alma.

1 yıldır falan kullanıyorum sorunu çok yok. sadece kulaklık üstündeki ses kısıp açma yerini en sona getirince sağ veya soldan ses gelmemeye azalmya başlıyor cızırtı falan oluyor en sondan biraz kısarsan sorun çözülüyor. yeşil siyah olanı var bende
O kronik tüm V2X'lerde var.

yaklaşık 5 yıl kullandım. En iyi yani rahatlık. Mikrofonu, izlediğim şeylerin seslerini discorda veriyordu. Bir türlü çözemedim bunu. 5 yıl boyunca mikrofonunu kullanmadim. Eski kulaklığımın mikrofonunu kullandım. Maksimum sesi az. 7.1 pek iyi değil sesi çok boğuklaştırıyor. Ses açma yerini fullememek lazım az bir şey az yapican %98 gibi. Benim için çok sıkıntısi oldu ama rahatlığı kullandığım her kulaklığa bin basar (hyperx cloud 2, Logitech g pro x, arctis nova pro, blackshark v3) güncel olarak blackshark v3 kullanıyorum ve eski v2xin pedlerini taktım baya iyi oldu. Bana göre rahatlık, kulağın iç kısma temas etmemesidir. Onları da pedlerle çözebiliyosun.

söylemeyi unutmuşum. Kablonun kulaklığa girdiği kısım zamanla koptuğu için bozuldu tamamen. Bu benim hatam gerçi ama sonuç olarak dikkatsiz olursan kablo sknti çıkarabilir biraz kalitesiz.

Kesinlikle 5 para etmez o kulaklık 2 sene çekmediğim kalmadı kasa gicirdiyor hep kimse inkar edemez buna ses çok düşük nerde kullandıysam mikrofon sesi yüksek seslerde oyun sesini alıp karşıya veriyor dip ses var
Ürünün siyahı da bende var hocam 2 yılı aşkındır kullanıyorum arkadaşın bahsettiği gibi sesi karşıya veriyor bu sorun bu kulaklıkta meşhurmuş o kadar çok araştırdım ki reddit sayfalarında konu açan çok bu olayla yt de video atanda, kulaklığın üzerinden mikrofonu kapatabileceğiniz bi tuş var ona basıp kapatınca istediğiniz kadar bağırın ses gitmiyor ama arkada bi video açık olsun müzik açık olsun kısaca masaüstü sesi olsun direk karşıya veriyor dc ve steam sesli de böyle arkadaşlarıma ses az ve dipten mi geliyor diye sordum yok resmen müziği biz dinliyoruz falan dediler hani öyle az falanda gelmiyor. Benim tavsiyem sistemle uyumlu olsun vesaire diye beyaz alacaksanız hocam bi şekilde para biriktirin gerekirse indirim falan kovalayın kaliteli bi ürün alın.

Ürünün siyahı da bende var hocam 2 yılı aşkındır kullanıyorum arkadaşın bahsettiği gibi sesi karşıya veriyor bu sorun bu kulaklıkta meşhurmuş o kadar çok araştırdım ki reddit sayfalarında konu açan çok bu olayla yt de video atanda, kulaklığın üzerinden mikrofonu kapatabileceğiniz bi tuş var ona basıp kapatınca istediğiniz kadar bağırın ses gitmiyor ama arkada bi video açık olsun müzik açık olsun kısaca masaüstü sesi olsun direk karşıya veriyor dc ve steam sesli de böyle arkadaşlarıma ses az ve dipten mi geliyor diye sordum yok resmen müziği biz dinliyoruz falan dediler hani öyle az falanda gelmiyor. Benim tavsiyem sistemle uyumlu olsun vesaire diye beyaz alacaksanız hocam bi şekilde para biriktirin gerekirse indirim falan kovalayın kaliteli bi ürün alın.
wraith neptune n9 almayı düşünüyorum ön siparişten

wraith neptune n9 almayı düşünüyorum ön siparişten
Hocam o kulaklık hakkında pek bilgim yok tek bildiğim şey wraith tarafından sürekli reklam verildi o kulaklık için sosyal medyada boş şişirilmiş bi ürün değildir umarım iyi araştırın. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

Geri