Parçaların Uyumluluğu Arasında Bir Sorun Var mı

zaniolo

80+
Reaksiyon skoru
9
Selamlar gaming gecesinde indirimde bir sistem buldum ve forumda sizin dediklerinizi de dikkate alarak birkaç özelleştirme yapıp sipariş ettim
Sizce RAM'in 16gb olması dışında bir problem var mı? 1000019428.webp
Hocam müsaitseniz sizde değerlendirmede bulunursanız memnun olurum @kyemre058

Selamlar gaming gecesinde indirimde bir sistem buldum ve forumda sizin dediklerinizi de dikkate alarak birkaç özelleştirme yapıp sipariş ettim
Sizce RAM'in 16gb olması dışında bir problem var mı? 1000019428.webp
Hocam müsaitseniz sizde değerlendirmede bulunursanız memnun olurum @kyemre058
link bırak hocam tıklanmıyor

link bırak hocam tıklanmıyor
1000019428.webp
Buyur hocam bunun görünmesi lazım

Hocam Siparişi iptal edecek kadar ciddi bir problem mi
Eğer öyleyse iptal ederim
Bence çok avantajlı bir fiyat değil hocam. Gamepower soğutucu segotep PSU. 5600 cl36 ram. Gerek yok iptal edin bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

NVIDIA takıntınız yoksa şunu alın fiyat çok iyi https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9060-xt-a620m-1tb-ssd-16gb-ramw.html
Anakartı b650m r yapın
Kasa MSI 650W
Soğutucu thermaltake UX400

Bence çok avantajlı bir fiyat değil hocam. Gamepower soğutucu segotep PSU. 5600 cl36 ram. Gerek yok iptal edin bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

NVIDIA takıntınız yoksa şunu alın fiyat çok iyi https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9060-xt-a620m-1tb-ssd-16gb-ramw.html
Anakartı b650m r yapın
Kasa MSI 650W
Soğutucu thermaltake UX400
Hocam biraz baktım ama sanırım şuan iptal edemiyorum gelince iade yapabilir miyim acaba?
Normalde ben sipariş etmeden foruma yazacaktım ama son dakikaya denk geldi biraz keşke yazsaydım foruma

Hocam biraz baktım ama sanırım şuan iptal edemiyorum gelince iade yapabilir miyim acaba?
Normalde ben sipariş etmeden foruma yazacaktım ama son dakikaya denk geldi biraz keşke yazsaydım foruma
kutuyu açmadan iade edebilirsin

sistem güzel ama 56k ya falan daha iyisini bulabilirsin gibi. Özellikle fırsat fln yakalarsan ki bu aralar baya oluyo.

Son düzenleme:
Geri