Z zaxel 80+ Katılım 8 Mayıs 2026 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 0 17 Mayıs 2026 #1 kz down iem kulaklığını aldım geldiğinde kasaya taktığımda hem ses hem mikrofon için kullanabiliyorum değil mi ekstra almam gereken bir şey var mı ?
kz down iem kulaklığını aldım geldiğinde kasaya taktığımda hem ses hem mikrofon için kullanabiliyorum değil mi ekstra almam gereken bir şey var mı ?
S senseisplinter 80+ Katılım 7 Mart 2026 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 3 17 Mayıs 2026 #2 zaxel yazmış: kz down iem kulaklığını aldım geldiğinde kasaya taktığımda hem ses hem mikrofon için kullanabiliyorum değil mi ekstra almam gereken bir şey var mı ? Devamı için tıklayın... mikrofon için çoğaltıcı alman lazım mikrofonsuz kullanabilirsin çoğaltıcı almadan
zaxel yazmış: kz down iem kulaklığını aldım geldiğinde kasaya taktığımda hem ses hem mikrofon için kullanabiliyorum değil mi ekstra almam gereken bir şey var mı ? Devamı için tıklayın... mikrofon için çoğaltıcı alman lazım mikrofonsuz kullanabilirsin çoğaltıcı almadan
HacıSOFU 80+ Titanium Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 24,446 Reaksiyon skoru 12,495 17 Mayıs 2026 #3 Kasa önündeki Jack girişi tekli ise evet kullanırsın İkili ise kullanamazsın.