Yurtdışından Kılıf Alacağım Gümrüğe Takılır mı ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,268

bu markanın kılıflarını eskiden Amazon satıyordu şimdi sadece kendi sitesinde var alsam gelir mi gümrükte takılma ihtimali var mı

Takılır. Ben de bu sebeple el konsoluma kılıf alamadım.

Yanlış Bilgilendirme
Gümrüğe takılmax. Ödersin gümrüğünü ve teslim alırsın. Tabi Türkiye:ye satış yapıyorlar mı? Onu da bilmek gerekir. Uğraşmak istemeyebilirler.

Takılır sakın alma gümrük ücretleri çok fazla alacağın ürün 500TL olsun 6-7k ödedirler gerek yok

Türkiye'e satış yapan şirketler gümrüğü de hesaplayıp son fiyat çıkarıyorlar son onaydan önce. Hiç bir yere takılmadan size ulaşıyor.
Şahıstan gelen hediye için de postane'de ek ücretini (gümrüğünü) ödeyip teslim almıştım.
Ürüne göre katalog fiyattan yüzde orantılı bir bedel çıkıyor. 10 katı çıkmaz kesinlikle. 20% - 50% arası olabilir.

Türkiye'e satış yapan şirketler gümrüğü de hesaplayıp son fiyat çıkarıyorlar son onaydan önce. Hiç bir yere takılmadan size ulaşıyor.
Şahıstan gelen hediye için de postane'de ek ücretini (gümrüğünü) ödeyip teslim almıştım.
Ürüne göre katalog fiyattan yüzde orantılı bir bedel çıkıyor. 10 katı çıkmaz kesinlikle. 20% - 50% arası olabilir.
Hocam kesin bilgiyse ona göre alacağım çoğu kişi gelmez diyor ya zaten sitede kılıf 16 dolar sepete ekleyip ilerleyince 40 dolar oluyor acaba tüm işlemleri içine mi dahil ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi kılıfları var bu markanın keşkem bizim ülkede de olsa...
Şöyle diyeyim Apple orijinal kılıfını da aldım denedim adamlar Apple dan daha iyi yapmış. anneme aldık 4 ay önce 16 plus için hala silikonu ilk günki gibi ve aşırı güzel tutuşu

Hocam kesin bilgiyse ona göre alacağım çoğu kişi gelmez diyor ya zaten sitede kılıf 16 dolar sepete ekleyip ilerleyince 40 dolar oluyor acaba tüm işlemleri içine mi dahil ediyor

Şöyle diyeyim Apple orijinal kılıfını da aldım denedim adamlar Apple dan daha iyi yapmış. anneme aldık 4 ay önce 16 plus için hala silikonu ilk günki gibi ve aşırı güzel tutuşu
Evet, tüm masraflar içinde gönderirler. 16 dolardan 40 dolara çıkmış zaten. İki katından fazla.

bu markanın kılıflarını eskiden Amazon satıyordu şimdi sadece kendi sitesinde var alsam gelir mi gümrükte

Ben konuyu yanlis anlamisim pardon. Beraber getirme olarak dusunmustum

Geri