- Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu bilmiyordum pardonSite önerisi yapamıyoruz yasak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
e bazen link paylaşıyoruz burada akakaçe gibi vs öle şansımız yok muSite önerisi yapamıyoruz yasak.
bunu bilmiyordum pardonSite önerisi yapamıyoruz yasak.
e bazen link paylaşıyoruz burada akakaçe gibi vs öle şansımız yok muSite önerisi yapamıyoruz yasak.
O ayrıbunu bilmiyordum pardon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
e bazen link paylaşıyoruz burada akakaçe gibi vs öle şansımız yok mu
çoğu oyun adına paylaşımlı hesap yasal değil ve yeni çıkan oyunlarda can sıkıcı oluyor çok fazla geri alınan hesap da var bu kısımda korsan önermesekte güncelde fit""" abla benzeri kısımlar var tercihen ama önermiyoruz bu ekonomide korsana insanlar yönelebiliyor fakat emek hırsızlığı bir konuda bupaylaşımlı hesaplar dediğiniz ney ? ayrıca laptopta indirsem orada test edip asıl bilgisayarıma aktarsam nasıl olur ?
Satın almak seni oyunun sahibi yapmıyorsa , o zaman bir yerden indirmekte seni hırsız yapmaz. Oyunu korsanlamak aslında yapımcı şirketin sevinmesi gereken bir şey adam oyunu o kadar beğeniyor ki imkanı olmamasına rağmen oynamak isteyip indiriyor. Ha imkanı olup ta yapan varsa o ahlaksızlıktır artık.çoğu oyun adına paylaşımlı hesap yasal değil ve yeni çıkan oyunlarda can sıkıcı oluyor çok fazla geri alınan hesap da var bu kısımda korsan önermesekte güncelde fit""" abla benzeri kısımlar var tercihen ama önermiyoruz bu ekonomide korsana insanlar yönelebiliyor fakat emek hırsızlığı bir konuda bu
ya herkes güvenilir site diyorda bu piyasada yeni olan biriyim hangi site güvenilir nerden bilicem benbelki 10 yıldır crack oynuyorum hiç virüs girmedi bilgisayarıma sadece güvenilir sitelerden indirecksiniz
dediğim laf zaten bunu sürekli yapan kesime pahalı zevklerini karşılayacak durumun varken sanal zaten oyun diyip paran varken almıyorsan emek hırsızlığı bu bende meslek sahibi olana kadar bir dönem 2-3 oyunu kısa bir süre crackli oynamıştım ama o dönem için kpssye kitap almam şarttı oyunu alamazdım şuan adam akıllı gidip alıyorum mesela forza 6 yı erken yayımlandı girdim 1 saat bakındım almaya değer gördüm aldım direk ultimate editionuSatın almak seni oyunun sahibi yapmıyorsa , o zaman bir yerden indirmekte seni hırsız yapmaz. Oyunu korsanlamak aslında yapımcı şirketin sevinmesi gereken bir şey adam oyunu o kadar beğeniyor ki imkanı olmamasına rağmen oynamak isteyip indiriyor. Ha imkanı olup ta yapan varsa o ahlaksızlıktır artık.
Attığım reddit sayfalarına bak zaten o sayfaların güvenilir siteleri listelediği yerler var.ya herkes güvenilir site diyorda bu piyasada yeni olan biriyim hangi site güvenilir nerden bilicem ben![]()
ulan oyunun sahibi boyle beddua etmezGamepass harici hiçbir alternatifi önermiyorum.Korsan oyunda oynayanların virüs yemesi dileğiyle.
teşekkür ederim sağolun bakacam hepsineAttığım reddit sayfalarına bak zaten o sayfaların güvenilir siteleri listelediği yerler var.
Ultrakill , postal gibi oyunları yapanlar korsan oyunun kötü bir şey olmadığını destekliyorken sen nasıl böyle bir şey diyebiliyorsunGamepass harici hiçbir alternatifi önermiyorum.Korsan oyunda oynayanların virüs yemesi dileğiyle.
Onlar ne söylese doğru yaniUltrakill , postal gibi oyunları yapanlar korsan oyunun kötü bir şey olmadığını destekliyorken sen nasıl böyle bir şey diyebiliyorsunbir oyuna destek vermek sadece satın almak ile olmuyor bunu arkadaş çevrende yaymak ta büyük bir destektir. Zaten bu sebeple korsan koruması olmayan oyunlar daha başarılı oluyor.
3 saat sonra oynadıktan sonra sıkıldım bıraktım 60 dolarım boşa gitti karşılayacak mısın parasını ? istersen git bak başarılı olan ne kadar oyun varsa %90'ında korsan koruması yok. Sen eğer oyunu güzel yaparsan insanlar satın alır destekler zaten. Stardew valleyi gidip korsan olarak oynadım sonra oyunu çok beğenip satın aldım. Gidip seveceğimden emin olmadığım bir oyuna 60 dolar verilmez , korsan oyun yapımcıyı desteklemez ancak oyuna kitle kazandırır oyunun kitlesi büyürse insanlar satın alır ben gittim oyunu korsan indirdim çok sevdim , arkadaşıma dedim ki böyle bir oyun var çok güzel diğer arkadaşıma da dedim diğer arkadaşıma da , sonra onlarda oyunu çok beğendi ve oyunu tekrar yaydılar oyunun kitlesi büyüdü insanlar zaten çok sevdiği bir şeye ille de para verir aynı benim yaptığım gibi.Onlar ne söylese doğru yaniKorsan oynamak bir oyuna destek vermenin zerre alakası yok.Bir oyun başarılı ise oyun yüzündendir korsanla alakası yok.Emek hırsızlığı şöyle fikirle savunmanında saçmalığı ayrı komedi.Yeni çıkan oyunları hemen crack indirme çabasında olan o kadar kitle var ki şu yorumuma katılacak kişiler ancak realist kişilerdir.Paran varsa oyunu oynarsın yoksa oynamazsın bitti.Türkiye'de ki oyun sektörü bu yüzden gelişemiyor.Asıl oyuncu kitlesi hiçbir oyuna para vermeden oynama peşinde.Hem ayranım dökülmesin hem param azalmasın.