Çift Sim Servet Kayıtlı Ne Demek ?

Jagger IV

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar öncelikle selamlar hayırlı forumlar diliyorum. İkinci el bir telefon alacağım bu telefon çift sim Server kayıtlı diyor bu ne demek bir sorun olur mu veya herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bilen ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup yorum yaparsa sevinirim hayırlı akşamlar

arkadaşlar öncelikle selamlar hayırlı forumlar diliyorum. İkinci el bir telefon alacağım bu telefon çift sim Server kayıtlı diyor bu ne demek bir sorun olur mu veya herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bilen ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup yorum yaparsa sevinirim hayırlı akşamlar
Yurtdışı telefon yani IMEI kaydı uzak serverllardan yapılıyor. Riski var mı evet var.

Bazıları güncelleme yapılmaz falan yazmış doğru mudur o konu hakkında bilginiz var mı
Server kayıtta bl açıyosun sadece güncelleme vs etkilemez. Direnç yada diğer yöntemlerle imei kaydedersen bazı telefonlarda güncelleme vs. olmuyor. Server kayıtta istediğin gibi sıfırlayıp güncelleyebilirsin.

Kaçak telefonun illegal şekilde sisteme kaydı yapılmış demek oluyor. Hadı insanlar yapıyor falan da devlet bunların ikinci el sitelerindeki ilanlarla böyle satışına nasıl açık açık izin veriyor anlamıyorum ne yalan söyleyim.

Mi 17 pro almak istiyorum ancak internette banka uygulamaları, whatsapp bildirimlerinde sıkıntı olduğunu gördüm. Kayıt sonrası garanti de verilmemesi biraz tedirgin ediyor. Mi 15 ve 17pro kafamı çok kurcalıyor.

Kaçak telefonun illegal şekilde sisteme kaydı yapılmış demek oluyor. Hadı insanlar yapıyor falan da devlet bunların ikinci el sitelerindeki ilanlarla böyle satışına nasıl açık açık izin veriyor anlamıyorum ne yalan söyleyim.
Adam kaçak telefona karşı ama bir kendine bir devlete almana karşı değil sanane bilader

Bizim arkadaş hep seever kayıtlo yd telefon alıyor ama garanti veriyor satıcı sorun çıkarsa bedava hallediyor

Adam ne demek demiş açıkladım, ayrıca vergilerin yüksek olmasına karşı olabilirsin ama bu kaçak telefonu illegal yollarla kullanmayı meşrulaştırmaz.
Gayet meşru benim telefonum da kaçak hatta vergi ödemiyor kaçak telefon kullanıyorum hadi şikayet et beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,118
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri