🔥İndirim Asus Prıme B650-Plus-Csm🔥6.999₺ ( 1 Yılın En Düşüğü)

Dediğin doğru Gigabyte ve Msi Daha uygun fiyata daha çok özellikli kartlar satıyorlar ama bios tarafında olsun, expo tarafında olsun ikiside Asus un verdiği stabiliteyi vermiyor Asus un fiyatının şişkin olmasının bir sebebi de bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kart Çok daha iyi gibi.
MSI olabilir ama Gigabyte değil Asus ve Gigabyte en stabil anakart üreticileri ve asusun aksine gigabyte çok f/p. Ve bu model b650 plus csm abartısız hayvan gibi şişkin fiyata satılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

colorful b650m plus battle ax v14 bu listede kaç alırdı hocam tahmini
Bilmiyorum çok oynak. Ortamın sıcaklığı, kasanın sıcaklığı falan her şey etkiler hatta sıvı soğutucunun pompasında fan varsa oda etkiler. Ve bu yük altında normal oyun falan oynarken bu kadar ısınmazlar. Ama o anakartın vrm heatsinkleri gayet büyük duruyor sıkıntı derecelere gelmez bana kalırsa. Burda var ama ne kadar doğru yada senin pcne kıyasla nasıl olur belirsiz.

Son düzenleme:
Msi konusunda belki haklı olabilirsin ama gigabyte konusunda katılmıyorum. Gayet stabil olduklarını düşünüyorum.
Hiç gigabyte kullanmadım ama formlarda ve redit de çok şikayet okudum gigabyte hakkında özellikle expo konusunda dilersen redit den bakabilirsin dediğim gibi hiç kullanmadım bilgim sadece okuduklarımdan sen kullandıysan daha fazla bilgin vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri