İki Ayrı İş Fikrim Var

GermiyanWithPlan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,136
Arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar aklımda bir süredir olan iki adet iş fikri var siz ne düşünüyorsunuz onu görmek istiyorum

1-Şimdi biliyorsunuz dostlar Stream Deckler çok pahalı onun yerine HİD desteği olan mikrodenetleyicilere Dokunmatik ekran takıp,mikro USB kabloyla,bilgisayara yüklenecek ayrı uygulamasıyla,uygulama üzerinden ikon ve klasör yolu belirlenerek,cihaz üzerinden tek tıkla açmaya yarayan bir cihaz düşünüyorum

2-Diğer fikrim de şu dostlar Türkiye'de ucuz yollu küçük boyut pc edinmenin tek yolu raspberry pi almak, onun yerine RK3566 ARM işlemci kullanan 4/8GB RAM'li,M.2 girişli SBC yaptırıp Türkiye'de
Satmak ama buna sıcak bakmıyorum çünkü bunları üreten PCBWay şirketler direk doğu Türkistan'daki zulmü destekliyor mu bilmiyorum,vebale girmek istemiyorum

Fikriniz nedir dostlar bir akıl verirseniz çok sevinirim teşekkürler

turkiyede kuracagin insalarla karsi karsi olacagin her iste cok zorlanacaksin bu ulkede cok fazla curuk elma diyecegin insan var yaptigin islerden kazanc bile elde edemiyorsun insanlarin isguzarligi haylazligi yuzunden. hani yabanci gelip sizin ulkenin iq ortalamasi 86 filan dediginde ben sasirmiyorum. biseyi ifade etmiyor diye soyleniyor ama hani belki biraz biseylerin alakasi vardir?

Arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar aklımda bir süredir olan iki adet iş fikri var siz ne düşünüyorsunuz onu görmek istiyorum

1-Şimdi biliyorsunuz dostlar Stream Deckler çok pahalı onun yerine HİD desteği olan mikrodenetleyicilere Dokunmatik ekran takıp,mikro USB kabloyla,bilgisayara yüklenecek ayrı uygulamasıyla,uygulama üzerinden ikon ve klasör yolu belirlenerek,cihaz üzerinden tek tıkla açmaya yarayan bir cihaz düşünüyorum

2-Diğer fikrim de şu dostlar Türkiye'de ucuz yollu küçük boyut pc edinmenin tek yolu raspberry pi almak, onun yerine RK3566 ARM işlemci kullanan 4/8GB RAM'li,M.2 girişli SBC yaptırıp Türkiye'de
Satmak ama buna sıcak bakmıyorum çünkü bunları üreten PCBWay şirketler direk doğu Türkistan'daki zulmü destekliyor mu bilmiyorum,vebale girmek istemiyorum

Fikriniz nedir dostlar bir akıl verirseniz çok sevinirim teşekkürler
girişimci olarak çok kötü fikirler elinde çok büyük bi sermaye olması laazım yoksa bi işe yaramaz

Gençlik meclisindeyim ikna edersem belediye benim için bunu gümrük muafiyetiyle yapabilir mi
Bence devlet bu konularda gençlere destek oluyor. gümrük muafiyeti olur mu bilmem ama en az onun kadar destek olurlar diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız belediyede kafa adam bulman lazım. Yoksa yaşlı başlı adamlara laf anlatamıyorsun. Bu ülkede bir şey yapabilmen için iyi paran olması lazım. Yoksa kimse seni dinlemez. Yüzüne bile bakmaz. İyi paran yoksa çok çok zengin çevren olması lazım, zenginlerde pek cömert olmaz. Büyük iş yapılacaksa yatırımcıların olması lazım.

Son düzenleme:
Geri