alperen.gg
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
dostum sepete ekleyince yine pahalı fiyattan koyuyolar dediğin fiyata düşmüyor yani
sıcak fırsatlar bölümünde göremiyorumaçıldı konusu
Yok be bağırmıyor öylekule tipi işlemci fanı gibi çalışıyosa sıkıntı yok ama bilgisayar patlayacakmış gibi abartılı egsoz takmış gibi bağırtıyosa sorun olur tabi.. keşke bi video gelse de içimiz rahat etse
Beyaz ve msi olmasıRaijintek ile arasında ne fark var ki bu model 10k dan düşmüş ?
Yok be bağırmıyor öylekule tipi işlemci fanı gibi çalışıyosa sıkıntı yok ama bilgisayar patlayacakmış gibi abartılı egsoz takmış gibi bağırtıyosa sorun olur tabi.. keşke bi video gelse de içimiz rahat etsefırsatım olursa video çekerim
Yanlış görmediysen msi model boştayken fan çevirmeye devam ediyor. 0 rpm özelliği bile yok.Beyaz ve msi olması
evet öyleymiş ama raijintek kullananlarda belli aralıklarda full fan sesinden bahsediyor değişik bişi.Yanlış görmediysen msi model boştayken fan çevirmeye devam ediyor. 0 rpm özelliği bile yok.
çıkışı ve kondensatörleri daha kaliteli verim farkı varRaijintek ile arasında ne fark var ki bu model 10k dan düşmüş ?
Yok be bağırmıyor öylekule tipi işlemci fanı gibi çalışıyosa sıkıntı yok ama bilgisayar patlayacakmış gibi abartılı egsoz takmış gibi bağırtıyosa sorun olur tabi.. keşke bi video gelse de içimiz rahat etsefırsatım olursa video çekerim