🔥İndirim Maxsun Challanger B850m-K Am5 Ddr5 6000 Mhz M.2 Hdmı Matx Amd Anakart 4599tl

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,769

Konusu açıldı mı görmedim değerlendirilebilir tabi 200 farkla Asus b650m-r var tercih meselesi biraz ben 1 tane almayı düşündüm test amaçlı kararsızım ama satıcı PcKolik

Vrm bilgileri 4+2+1 olarak gördüm 7 fazlı bir anakart EXPO desteği var 6800mhz çıkıyor sanırım birde alternatif asus b650m-r dışı Biostar b850mt2-e dj var
1779055513575.webp

Herşeye göz yumarım ama tek m2 slotuna göz yumamam

Herşeye göz yumarım ama tek m2 slotuna göz yumamam
biostara da baktım 850 serilerinde nedense anakart atx olmalı gibi geliyor kafamda öyle kodlanmış ufak m-atxler acayip geliyor tek m2 ya da 2 ram slotu gibi

Konusu açıldı mı görmedim değerlendirilebilir tabi 200 farkla Asus b650m-r var tercih meselesi biraz ben 1 tane almayı düşündüm test amaçlı kararsızım ama satıcı PcKolik

Vrm bilgileri 4+2+1 olarak gördüm 7 fazlı bir anakart EXPO desteği var 6800mhz çıkıyor sanırım birde alternatif asus b650m-r dışı Biostar b850mt2-e dj var
Alıntıyı görüntüle
tek m2 slotu var hocam direk sınıfta kaldı. B650m-r hala daha iyi bir seçenek. Bide şöyle bi dalga var https://www.hepsiburada.com/maxsun-...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.86.5
Bundada tek M2 desteği var ama gen 5 destekliyor pci 5.0 gpu destekliyor. Fazları da 6+2+1 50a DrMOS şeklinde değişik bir anakart

Bide ekstra wifi özelliği var o yüzden bunu al denemelik alıyorsan bence.

biostara da baktım 850 serilerinde nedense anakart atx olmalı gibi geliyor kafamda öyle kodlanmış ufak m-atxler acayip geliyor tek m2 ya da 2 ram slotu gibi
bütçe artarsa matx formunda dolu bir anakart;

Asya pazarında sık kullanılan bir marka hocam. Bayadır piyasadalar da güvenip alan pek kimse yok.
kullanan 3-5 arkadaşla sohbet ettim aslında 650 serisinden memnunlar fakat 850 yi bende denemek için bir alsam mı test edip inceleme yapsam mı diye düşündüm de ön yargılıyım birde x3D işlemci yakma muhabbeti vardı markanın birinde maksun muydu hatırlamıyorum asrocktu galiba ama emin değilim kafamı bulandırmadı değil fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçe artarsa matx formunda dolu bir anakart;

sanırım colorful bios update istiyordu x3D işlemcileri yakıyor diye bir furya vardı

düzenleme-Asrock

Son düzenleme:
kullanan 3-5 arkadaşla sohbet ettim aslında 650 serisinden memnunlar fakat 850 yi bende denemek için bir alsam mı test edip inceleme yapsam mı diye düşündüm de ön yargılıyım birde x3D işlemci yakma muhabbeti vardı markanın birinde maksun muydu hatırlamıyorum asrocktu galiba ama emin değilim kafamı bulandırmadı değil fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sanırım colorful bios update istiyordu x3D işlemcileri yakıyor diye bir furya vardı
Asrock hocam o. Daha doğrusu tüm markalar yaktı ama rapor edilen vakaların %70'i Asrock'a aitti. Bunun sebeplerinden birinin de Asrock'ın yurt dışında en F/P anakartları sattıkları için satış adetleri diğer markalara göre çoktur diye düşünüyorum. %70 biraz aşırı fazla tabi ama dediğim etken de etkilidir heralde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,906
Son üye
halimbii
Geri