3333 açık ara farkla daha iyi3333 mu daha iyi 3519 mu
tak çalıştır. X-Mouse Button Control ile yapabilirsinbu mouseun makro programı varmı ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B07P9XX6K1?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1alınır mı ağallar?
çoğunluk CS oynuyorum.
bunlar da var?????
peki genel olarak işinden memnun musunben 6 sene önce başladım pandeminin başları o zamanlar fiyatlar uygundu şuanda bakıyorum kasa ve ekipman fiyatlarına korkunç. o gün 100 bin tl ye aldıklarım bugün 1 milyon tutuyor. akıl tutulması yaşıyorum. Yeni açmak ciddi sermaye gerektiriyor. Şuan ki maliyetlerle açılır mı emin değilim. Dükkana 3 masa daha ekleyecektim fiyat / getiri dengesine bakınca vazgeçtim mesela. Maliyet , açacağınız lokasyon saatlik ücret dengesini kurabiliyorsanız olabilir. köydede açsan maliyet aynı lüks bir yerde de açsan maliyet aynı. Burda açılır mı açılmaz mı sorunusa cevap verecek olan seçtiğin lokasyonda seni kurtaracak saatlik ücrete talep olur mu olmaz mı bunu çözmen lazım.
Yani arafta gibiyim. Ne güldürüyor ne öldürüyorpeki genel olarak işinden memnun musun
valla gayet iyi anladım kral ya Allah yardımcın olsun helal kazan isyan etme Allah üzmez seniYani arafta gibiyim. Ne güldürüyor ne öldürüyor. Benim avantajım zamanında uyguna maliyeti olması ve mahallede tek olmam. Dezavantajı mahalle olduğu için profilinden dolayı olması gerekenden çok daha düşük fiyata oynatmak zorunda kalmam. günlük ortalama 14 saat civarı mesai. bayram seyran farketmez izin yok her gün iş. Her tip insan geliyor onlarla uğraşmak yoruyor. Günde 8 saat çalışan ve resmi tatilleri yıllık izinleri olan bir memur benden çok kazanıyor. bu şekilde anlayabilirsin.
KEsinlikle katiliyorum, milyon heartzin, cam dam asfalt skatezin, dizel lpg deri switchin farkini anlamayacak veya yarari olmayacak seylere adamlar gidiyor hayvan gibi para veriyor. Yillardir g502 kullaniyorum her isimi goruyor, bundan once a4tech x7 vardi 10-15 sene aktif, sonrasinda arasira halen daha kullaniyorum. Fark ya yok yada anlasilmayacak kadar az cunku.Beyler siz ne konuşuyorsunuz ya mouse 269 lira ne sensörü ne shape'i.Alın geçin. Valla fps rekabetçi oyun oynamıyorum artık o yüzden mouse'lara verdiğim paralara acıyorum. Yok 8000hz yok optik switch boşu boşuna para saçıyoruz cidden.
YAnlis anlama ama gercekten abartmissin, rekabetci oynuyorsan alinmaz yazmissin.Valorant, CS2 vb. rekabetçi düzeyde oynuyorsanız alınmaz. Yukarıdaki arkadaşın attığı ürünler de alınmaz. Ayrıca Lenovo her ürününü kendisi üretmiyor. Çevre birimleri tamamen fason üretim. A4Tech gibi çevre birimlerinde kendine özel üretim yapan bir firma değil. Dizüstü dışında ürün alınmaz kısaca.
Claws'ın ₺650 mi ne 3311 kablosuz faresi var. Üst boyası dönüşümlü ve az kullanmama rağmen alındıktan 1-2 ay sonra attı. Crossfire Air mi ne öyle olması lazım, günlük işlerde Scyrox V8 göre daha geniş olduğundan bilek desteğiyle beraber elimi rahatlattığından kullanıyorum. Claws boya işinden dolayı açıkçası almazdım.
Ayrıca oyun faresi diye satıyorlar, skatezleri ofis fareleri ile aynı. Dot skatezim olmasa mouse padi çizerdi öyle söyleyeyim. Claws başlarda iyi gibi gelse de hemen benzer fason üretimlere bağladı. Müşteri ilgisini çekmek adına da hatalı ürünler ürettirdiler.
Ama böyle gündelik işler ve tek oyunculu oyunlarda falan kullanılacaksa, sensörün sağladığı 1K Hz için alınır. Onun dışında alınmaz.
Üç tane bu üründen almak yerine daha uzun ömürlü ve kablosuz Aigo GM80 Plus alabilirdiniz. Ucuz geldiğinden böyle o harcama dürtüsüne karşı durmak zor biliyorum. Ama kötü harcama bence. @dubSpitex
![]()
Aigo GM80 Plus Mouse
Aigo GM80 Plus Mouse detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kabaca 20 milyon tıklama ömrü olan kablolu bir fareden üç tane alınca ₺700-800 küsür yapıyor. Onun yerine kablosuz, 100 milyon tıklama ömürlü ve sensörü 3311 bir fareye ₺840 veriyorsunuz. Hiç kablosuz 1K Hz üstü oyuncu faresi kullanmadıysanız, kullanınca kablolu farelere veya ofis tipi ağır farelerden kurtulduğunuz için ayrıca rahatlıyorsunuz. Kablosuz fareler bence bilek ağrılarını da hafifletiyor. Kablolu fare istemsizce sizi bir yerde kısıtlıyor.
Yanına da klavye, fare ve yeni çıkardıkları dirsek desteklerinden alın. Konforlu bir şekilde kullanın.
Klasse Cloud Klavye ve Mouse Bilek Destek Seti, Bulut ErgoPad, Kaymaz Tabanlı, Nefes Alan Kumaş, Ağrı Önleyici (Bilek Desteği Seti, Beyaz) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
Klasse Cloud Klavye ve Mouse Bilek Destek Seti, Bulut ErgoPad, Kaymaz Tabanlı, Nefes Alan Kumaş, Ağrı Önleyici (Bilek Desteği Seti, Beyaz) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.trKlasse Gaming Klavye ve Mouse Bilek Destek Seti, ErgoPad, Kaymaz Tabanlı, Nefes Alan Kumaş, Ağrı Önleyici (Siyah Destek Seti) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
Klasse Gaming Klavye ve Mouse Bilek Destek Seti, ErgoPad, Kaymaz Tabanlı, Nefes Alan Kumaş, Ağrı Önleyici (Siyah Destek Seti) : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.tr