KingOfcameL
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
Yani bu fiyata pek farkli bir sey yoktur.CS2 için alınır mı iyi midir?
Benim de internet kafem olsa alırdım herhalde bundan. Üzerinde bilinen bir marka, Dikkat çekici bir ışık, Fiyatına göre güzel'de bir performans.Ben internet cafe işletiyorum. Yağ gibi akıyor ele oturuşu tutuş hissi güzel. Dükkanda steelseries rival 3 ve asus tuf gaming gen 2 var. Onların tuş ömrü 60 milyon tıklama. Lenovo 20 milyon tıklama. Ev kullanıcısı için bu paraya 20 milyon tıklama gayet iş görür yedek mouse diye alın atın kenara. 8000 DPİ kadar çıkıyor 7 butonlu markasıda lenovo fiyatı bence çok uygun. piyasada değişik değişik marka gaming mouseler bile bundan pahalı![]()
reis internet kafe işine girilir mi pekiBen internet cafe işletiyorum. Yağ gibi akıyor ele oturuşu tutuş hissi güzel. Dükkanda steelseries rival 3 ve asus tuf gaming gen 2 var. Onların tuş ömrü 60 milyon tıklama. Lenovo 20 milyon tıklama. Ev kullanıcısı için bu paraya 20 milyon tıklama gayet iş görür yedek mouse diye alın atın kenara. 8000 DPİ kadar çıkıyor 7 butonlu markasıda lenovo fiyatı bence çok uygun. piyasada değişik değişik marka gaming mouseler bile bundan pahalı![]()
ben 6 sene önce başladım pandeminin başları o zamanlar fiyatlar uygundu şuanda bakıyorum kasa ve ekipman fiyatlarına korkunç. o gün 100 bin tl ye aldıklarım bugün 1 milyon tutuyor. akıl tutulması yaşıyorum. Yeni açmak ciddi sermaye gerektiriyor. Şuan ki maliyetlerle açılır mı emin değilim. Dükkana 3 masa daha ekleyecektim fiyat / getiri dengesine bakınca vazgeçtim mesela. Maliyet , açacağınız lokasyon saatlik ücret dengesini kurabiliyorsanız olabilir. köydede açsan maliyet aynı lüks bir yerde de açsan maliyet aynı. Burda açılır mı açılmaz mı sorunusa cevap verecek olan seçtiğin lokasyonda seni kurtaracak saatlik ücrete talep olur mu olmaz mı bunu çözmen lazım.reis internet kafe işine girilir mi peki