🔥İndirim Claw's Jc12 12.8w/Mk Termal Macun - 4gr Sepete Özel 211tl

mx6'yı önermiyorum, 1 senesi dolan pc'leri macun yenilemek istedim, soğutucu bloğu işlemcinin üzerine yapışmıştı. bazı bloklar işlemciyle birlikte geldi .

Zalman ZM-STC10 kullandım 15 ay kadar bir süre sıcaklıklar yüksek değildi ama genel bakımda macun da değiştirdim benzer bir problemi onda da yaşamıştım.

7800x3d işlemcilerde asus max gaming lc360 lcd sıvı soğutma var yanlış hatırlamıyorsam 10 dakikalık prime95 de 68 dereceleri falan görmüştü.
o zaman almak gayet mantıklı sipariş geçiyorum 2 tane

hocam dükkana bakım için gelenler oluyor onlarda da kullanırım geri dönüş alırım hem insanlardan ucuza iş görülmüş olur daha fazla da alırım da ihtiyacı olanlar değerlendirsin stok yemeyelim

hocam dükkana bakım için gelenler oluyor onlarda da kullanırım geri dönüş alırım hem insanlardan ucuza iş görülmüş olur daha fazla da alırım da ihtiyacı olanlar değerlendirsin stok yemeyelim
Ben müşterilerin makinelere bakım yapacağım zaman bu ürünü kullanıyorum bir kaç defa kendi makinelerimde de kullandım bir sorun yaşamadım zaten internet kafe gibi bir ortamda bile 7 8 ay sorunsuz götürüyor normal ev kullanımında 1 sene rahat götürür fiyat performans olarak gayet geçerli.

Tam da dün termal macun fiyatlarını görüp "yuh ********" demiştim. Teşekkürler hocam.

Geri