❌İndirim Bitti! Msı B550m Pro-Vdh Amd B550 Soket Am4 Ddr4 4400(O.C.) M.2 Anakart 3.799tl

Ryzen 5 5600 ve RTX 5060 Ti 16GB ikilisi için Asrock B450M R4'ten MSI B550M PRO-VDH'ye geçmek net bir ihtiyaç. 5060 Ti'ı beslerken yüksek yüke girecek olan Ryzen 5600, Asrock'ın soğutucusuz VRM'lerini aşırı ısıtarak throttling (performans kısma) yaşatır. İşlemcinin stabil çalışması için MSI'ın kalıplı VRM soğutması, ekran kartından tam verim almak içinse PCIe 4.0 desteği artık bir zorunluluktur.
Bundan önce PSU yükseltmek daha iyi değil mi? Trs2 65w var sanırım

Arc b580&r5 5600 ikilisini b350 tomahawk kullanıyorum halen pcie 3.0 x8 kullandığı için b550 yada x570 almam lazım. Bu anakartın vrm leri nasıl işlemci o.c yapıldığında kaldırır mı?

Fiyatı gerçekten güzel düşmüş, bu fiyata çok iyi olmayan B450 anakartlar satılıyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Hocam ben bunu itopya'dan almak gibi bir hata yaptım. Normalde çoğu firmada ayni gün kargoya verilirken itopya bana 3 iş gunu içinde verilir dedi. Yarin tatil, bayram da var haftaya. Itopya'nın çalıştığı firma cumartesi getirir mi meçhul. Napmaliyim acaba siparişi iptal edip vatandan mi versem?

Hocam ben bunu itopya'dan almak gibi bir hata yaptım. Normalde çoğu firmada ayni gün kargoya verilirken itopya bana 3 iş gunu içinde verilir dedi. Yarin tatil, bayram da var haftaya. Itopya'nın çalıştığı firma cumartesi getirir mi meçhul. Napmaliyim acaba siparişi iptal edip vatandan mi versem?
Ne kadara almışsınız hocam ?

hocam 4060 5600 650w psu msi b450m a pro kullanıyorum geçilirmi sizce
Bence gelecekte işlemci upgrade etmeyi düşünmüyorsan geçmeye gerek yok. Ama yine de elindekini uygun fiyata satıp buna geçersen neden olmasın? Sonuçta elindeki karttan daha kaliteli; VRM ve PCIe 4.0 desteği var. Karar biraz sana bağlı.

Bence gelecekte işlemci upgrade etmeyi düşünmüyorsan geçmeye gerek yok. Ama yine de elindekini uygun fiyata satıp buna geçersen neden olmasın? Sonuçta elindeki karttan daha kaliteli; VRM ve PCIe 4.0 desteği var. Karar biraz sana bağlı.
gectim hocam snrm 2. pcyide toplıcam elimde ram ssd de var :D

Geri